Dit zijn de 12 beste Instagram-proof plekken in Amsterdam

Lifestyle door roos

Heb jij Instagram en vind je het ook zo heerlijk om te scrollen door andermans tijdlijn? Oops, #guilty en voor je het weet ben je opeens uren verder... Stiekem droom je zelf van zo'n prachtige Instagram-feed en wil jij ook van die toffe foto's maken. Dat kan! Wij hebben de tofste Instagram-proof plekken in Amsterdam voor je op een rijtje gezet. Good luck!

1. Toilet W Hotel
Een toilet om mee te beginnen! Nu horen wij je al denken, een toilet!? Ja, dan heb je het 'kleinste kamertje' van het W Hotel nog niet gezien! Hier maak je ongetwijfeld een héle toffe foto voor je Instagram-feed.
Spuistraat 175, Amsterdam

2. Pluk Amsterdam
Als eten er ergens Instagram-proof uitziet is het wel bij Pluk Amsterdam. Naast heerlijke taartjes serveren ze hier de meest prachtige smoothiebowls. Hoe cute is deze unicorn smoothiebowl?
Reestraat 19 & Berenstraat 19, Amsterdam


3. Sticky Fingers
Eco-patisserie Sticky Fingers past ook perfect binnen het Instagram-plaatje. Ik bedoel, kijk nou zelf? De producten zijn ook nog eens homemade and organic. Daar houden wij van!
Amstelveenseweg 3, Amsterdam

4. MOOK pancakes
Ben jij dol op pancakes? Dan moet jij absoluut een bezoekje aan MOOK pancakes brengen. Niet alleen smikkel je hier van de lekkerste pannenkoeken, hier scoor je ook gelijk een mooie picca voor je Instagram-pagina. Win-win dus ;-).
De Clercqstraat 34, Amsterdam

5. Corner Bakery
Van pannenkoeken naar taarten, nee deze hotspots zijn niet caloriearm... Zeker niet als je besluit om te gaan lunchen bij de Corner Bakery. Hier hebben ze naast deze hysterische (lekkere) taarten ook fantastische milkshakes die zeker de moeite waard zijn om even vast te leggen.
Johannes Vermeerstraat 40, Amsterdam

6. MaMa Kelly
MaMa Kelly heeft eigenlijk geen uitleg nodig, bekijk de foto hieronder maar gewoon and you're gonna love it.
Olympisch Stadion 35, Amsterdam

7. Zevenlandenhuizen
Oké, genoeg over eten gepraat. Je wil natuurlijk niet dat je hele feed uit alleen maar eten bestaat. Daarom hebben we ook nog een paar toffe spots voor je bij elkaar verzameld. Een bijzondere straat in Amsterdam is de Roemer Visscherstraat, hier staan namelijk de kleurrijke Zevenlandenhuize. Super Instagrammable.
Roemer Visscherstraat, Amsterdam

8. Wake me up when I'm famous-muur
Amsterdam telt vele muurtjes met posters, graffiti en andere kleurrijke beschilderingen die zich perfect lenen voor een mooie foto. Ook deze muur is inmiddels uitgegroeid tot een echte Instagram wall. Insta-proof? Check!
Frans Halsstraat, Amsterdam

9. Don't ever fade away-muur
Nog zo'n muurtje dat je steeds vaker tegenkomt op Instagram. Maar waar zit 'ie nou toch? Dat is niet langer een geheim, deze is namelijk te vinden in hartje Pijp.
Govert Flinckstraat, Amsterdam

10. Amsterdamse Bos
Naast alle parken in onze hoofdstad is ook het Amsterdamse bos perfect om een 'kleine fotoshoot' te houden. Zeker in de lente staan alle bloesems in bloei, dat geeft een magisch effect aan je foto's. Wip gelijk even langs bij de geitenboerderij, ook hartstikke gezellig.
Amsterdamse Bos, Amstelveen

11. Hortus Botanicus
We blijven nog even in de groene sferen. Van het bos naar de oudste botanische tuin van Nederland. Als hier geen mooie foto vandaan komt weten wij het ook niet meer.
Plantage Middenlaan 2a, Amsterdam

12. De grachten
Uiteraard mogen wij de grachten en de bijbehorende grachtenpanden van Amsterdam niet vergeten. Wanneer je door Amsterdam loopt krijg je dit prachtige uitzicht er gratis en voor niets bij. Even poseren bij een brug over de gracht doet iedereen, niemand die jou gek aankijkt dus.

 

Een bericht gedeeld door NOOR (@queenofjetlags) op