News

Deze BN’ers doen mee aan Temptation Island VIPS

Temptation Island is nu toch echt aan zijn einde, maar gelukkig hoeven we ons lievelingsprogramma niet lang te missen door de komst van Temptation Island VIPS. Er wordt al druk gespeculeerd over wie er meedoen aan het nieuwe seizoen Temptation Island met bekende Nederlanders en wij hebben hier een overzicht gemaakt op basis van alle geruchten.

1. Ruud en Rowena van Utopia
Ruud en Rowena… Wie? Voor de mensen die geen idee hebben wie dit zijn, hebben waarschijnlijk nog nooit Utopia gekeken. Dit bekende koppel is namelijk bekend door Utopia, maar zijn er inmiddels allebei uit. Nu wordt er uiteraard gespeculeerd over een televisie come back en daar is Tempation Island VIPS natuurlijk het perfecte programma voor. Waarom we denken dat ze mee doen? Omdat het wel érg toevallig is dat ze allebei ‘opeens’ de presentatoren van het programma, Yolante én Kaj, volgen op Instagram. Hmm….

2. Tessa Kort
Niet alleen gaan er geruchten over mogelijke koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS. Ook over de verleiders wordt er druk gespeculeerd. Michella Kox denkt te weten wie er meedoen aan het nieuwe seizoen en verklapt dat een van de verleidsters mee heeft gedaan aan Holland’s Top Model, begint met de letter T en uit de buurt van Arnhem komt. Dat gaat waarschijnlijk over Tessa Kort. Misschien gaat er niet gelijk een lampje branden bij de naam Tessa heeft meegedaan aan Benelux Next Top Model en is bekend van Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf. Er wordt gezegd dat ze haar modellencarriere tijdelijk heeft ingeruild voor een televisiecarriere en samen met haar vriend afgereisd is naar het zonnige Mexico voor de opnames van Temptation Island VIPS.

3. Donny Roelvink en Amijé Roos van der Laan
Na de realityserie ‘De Roelvinkjes’ is hottie Donny Roelvink weer even van de buis verdwenen. Tot nu. Het schijnt namelijk dat Donny en zijn vriendin Amijé meedoen aan Temptation Island. Wij hebben hier in ieder geval geen problemen mee, mochten er geen spannende dingen op het eiland gebeuren mogen we in ieder geval wekelijks naar de sixpack van Donny kijken ;-).

View post on Instagram
 

4. Fabrizio en Pommeline
Hier is weinig uitleg voor nodig. Natuurlijk kennen we Pommeline nog van vorig seizoen als de blonde verleidster met de opvallende tattoos. Je zou dan ook denken dat de tattoo boy Fabrizio en Pommeline een match made in heaven zijn. Of dat zo is schijnen ze te testen op het eiland in een nieuw seizoen van Temptation Island VIPS.

5. Tooske Bastiaan Ragas
Volgens verschillende websites staat ook happy couple Tooske en Bastiaan Ragas op het lijstje van deelnemers. Of dit ook echt zo is weten we natuurlijk niet, dus wij kunnen niet wachten tot de bekendmaking.

6. Tom en zijn Marieke uit Boer zoekt vrouw
Wie herinnert zich boer Tom nog? De ietwat ‘botte hark’ Tom is inmiddels gelukkig met Marieke, maar de vraag is of deze relatie stand heeft gehouden na Temptation Island VIPS. Als we de geruchten moeten geloven tenminste. Domien belde met boer Tom met de vraag of hij daadwerkelijk deelneemt aan het programma, waarop de boer nuchter antwoordde: ‘Dat filmpje is niet voor niets onduidelijk, toch?’ en ‘Ik denk dat we het gewoon met z’n allen moeten gaan kijken’. Juist…

7. André Hazes en Monique
Ongeveer een week geleden kwam naar buiten dat André Hazes en zijn Monique uit elkaar zijn. Wel erg toevallig dat de twee laatst nog in Mexico zijn gespot en nu uit elkaar zijn en de opnames van Temptation Island VIPS ook toévallig in Mexico worden opgenomen rond dezelfde tijd… 1 + 1 = 2?

View post on Instagram
 

8. Niels en Rosanna
Ook Niels en Rosanna zijn een Temptation Island-koppel die na een break toch niet zonder elkaar konden. Willen ze hun relatie met Temptation Island VIPS een laatste kans geven en uitzoeken of het true love is? Wat denk jij?

9. Andy en Melisa
Het laatste gerucht dat door medialand gaat is het koppel Melisa en profvoetballer Andy van der Meijde. Je kent de twee misschien wel van de realitysoap, waarin de voetballer en ex-playmate gevolgd werden in het dagelijks leven. En tja, als je al die camera’s toch al gewend bent, waarom dan niet mee doen aan Temptation Island VIPS?

Wie hoop jij dat er echt meedoen aan het nieuwe seizoen Temptation Island?

Temptation Island VIPS is vanaf 7 juni te zien op Videoland.

Bron: Televizier.nl,