News

YAS: Lidl komt met deze cocktail-waterijsjes en wij willen ze állemaal

Na regen komt zonneschijn, deze uitspraak is deze week zéker van toepassing. Na al die regen van de afgelopen dagen is het weer tijd voor lenteweer! De temperaturen gaan weer omhoog en de rokjes mogen weer uit de kast. Hallo terrasjes, picknicken in het park en héél veel ijs. Lidl komt deze zomer met speciale cocktail-waterijsjes en wij willen ze allemaal proberen.

Cocktail waterijs
Wanneer de zon aan de hemel staat vliegen de cocktail-ijsjes je om de oren op social media. Van gin tonic tot pinã colade-ijs iedereen moest deze ijsjes deze zomer hebben. Heb jij even geluk! Deze ijsjes zijn namelijk ein-de-lijk in Nederland en gewoon te koop bij jouw favoriete budgetsupermarkt: Lidl. Dus laat die zomer maar komen!

Vanaf donderdag
De ijsjes liggen vanaf donderdag (dus morgen!) in de winkels en scoor je al voor nog geen €2 voor acht ijsjes. Dat is nog geen €0,50 per ijsje. Love it! Dussss allemaal op naar Lidl.

PS: Nog geen 18?
Voor de meiden onder de 18, helaas jullie moeten nog eventjes wachten met deze ijsjes ;-). Deze zomerse verfrissers bevatten namelijk alcohol.