News

Net ontdekt: dit is de nieuwe vriendin van Martin Garrix

Martin Garrix houdt zijn lippen stijf op elkaar als het over zijn liefdesleven gaat. Tot voor kort dachten we dat hij vrijgezel was (yay!), maar dat blijkt toch niet zo te zijn. De wereldberoemde dj is namelijk hartstikke bezet, alleen wil hij zijn romance het liefst geheim houden. Maar zo geheim is het niet, als je de Instagram-accounts van het kersverse setje naast elkaar zet dan valt het niet te ontkennen. Dit is de vriendin van Martin!  

De redactie van Glamour heeft flink wat speurwerk verricht op de Instagram-accounts van Martin en zijn vermeende vriendin. De beste vriend van Justin Bieber datet met Charelle Schriek, een Nederlands topmodel. Charelle is al model sinds ze twee maanden oud is. De dj en het model hebben elkaar waarschijnlijk ontmoet in Amsterdam, waar ze allebei wonen. 

De twee hebben (heel slim) geen foto’s van elkaar geplaatst, maar het is toch wel heel opvallend dat ze meerdere keren foto’s hebben geplaatst op dezelfde plekken. Zo waren ze samen in Hotel Villa Honegg in Zwitserland en in het Poolse Krakau. Een deel van het bewijs:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Wij snappen wel waarom de dj voor de bloedmooie Charelle is gevallen… 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images