Celebs

WOW! Dit is de super knappe nieuwe vriendin van Liam Payne

nieuwe-vriendin-liam-payne

One Direction-ster Liam Payne heeft altijd al een druk liefdesleven gehad. Na de plotselinge break-up met verloofde Maya Henry heeft de zanger nu wéér een nieuwe knappe lover! Dit is de nieuwe vriendin van Liam Payne! 

Break-up met Maya

De vorige relatie van Liam Payne ging niet uit on good-terms. In de zomer van 2021 gingen Maya Henry en Liam, na een relatie van drie jaar, definitief uit elkaar! Dit zou komen doordat er intieme foto’s verschenen van Payne met een andere vrouw. Fans gingen er vanuit dat dit Maya was, maar later heeft de beauty bekendgemaakt dat zij dit helemaal niet was op de foto’s! Oh no! Hij had namelijk influencer Aliana Mawla in zijn armen. Is dit dan ook zijn nieuwe liefde of gaat het tóch weer om iemand anders?

Lees ook:
Is dit de nieuwe vriendin van Donny Roelvink?

Nieuwe vriendin

Het gaat nu toch om een andere vrouw. Liam is namelijk meerdere malen gespot met 23-jarige micro-influencer, Kate Cassidy. Kate komt oorspronkelijk uit New Jersey, maar verbleef pas bij haar Britse vader in Londen. Hier hebben de twee elkaar dan ook ontmoet. Als eerst werd het stel gespot op een Halloween-feestje. Ze waren verkleed als het iconische koppel Pamela Anderson en haar ex-echtgenoot Tommy Lee.

Later op 13 november plaatste Kate een reeks aan vakantiekiekjes uit Italië, én op een van de foto’s was boyfriend Liam te zien. Daar houdt het niet op! Een paar dagen geleden, op 22 november, zijn de love birds hand in hand gespot in Londen. Het lijkt nu dan wel echt hélemaal aan te zijn tussen de twee!

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: instagram @liampayne

Must reads 👀