Celebs

Zien! Dit is de nieuwe vriend van Love Island-Lotte

love-island-lotte-vriend

Tijdens haar Love Island-deelname had Lotte van Leeuwen helaas niet haar prins op het witte paard gevonden. Afgelopen tijd was Lotte vooral gefocust op haar carrière, maar je weet wat ze zeggen: geluk verschijnt wanneer dit het minst wordt verwacht. Love Island-Lotte deelt namelijk dat ze sinds kort een nieuwe vriend heeft.

Liefdesleven

Tijdens haar deelname aan het programma Love Island, besloot Lotte op de valreep toch geen koppel te blijven met Jarne. Hoewel ze dus in het programma niet de liefde vond, dacht ze die na terugkomst in Nederland te hebben gevonden in haar oude liefde Rick Tania. De twee hadden volgens Lotte een geweldige relatie, maar in 2021 leep deze toch tot een einde. “Hij was echt de ware voor mij. Zo voelde ik dat, mar hij had dat niet bij mij. Dat extra gevoel dat hij zocht in een relatie miste hij bij mij.” Na een heftige break-up was Lotte de afgelopen tijd voornamelijk gefocust op haar carrière en op het sporten. Toch lijkt daar nu verandering in te komen.

Love Island-Lotte

Hoewel haar carrière en sporten nog altijd belangrijke dingen zijn in haar leven, hoeft Lotte dit inmiddels niet meer alleen te doen. Op Instagram bevestigt ze dat ze een nieuwe lover heeft, namelijk Wiro Booth van Stokkum. Wiro is een creative director en maakt onder andere films, foto’s en designs. Daarnaast is Wiro ook enorm gepassioneerd over sporten en bezit deze hun net als Lotte over een indrukwekkende sixpack.

Lees ook:
Jill Goede deelt groots nieuws over haar relatie: ‘Mijn geluk kan niet op’

Recent waren Lotte en Wiro voor het eerst samen op vakantie in de Portugese Algarve. Lotte deelde kiekjes hiervan op haar Instagram waarop we zien dat de twee love birds gek zijn op elkaar. Wij snappen wel waarom, aangezien ze een prachtig stel vormen samen.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @lottleeuw

Must reads 👀