Celebs

WOW! Esmee Ipema is onherkenbaar door nieuwe look

Nicoline
esmee-ipema-look

Toen Esmee kortgeleden nog in het programma Echte Meisjes in de Jungle verscheen had ze superlang haar. Helaas heeft ze niet de kans gekregen om het programma af te maken wegens een incident tussen haar en Louisa, maar ze kreeg blijkbaar wel de kans om vaarwel te zeggen tegen haar lange lokken.

Echte Meisjes in de Jungle

Zoals we allemaal konden zien is Esmee niet meer in de jungle. Ze deed namelijk mee aan het nieuwe seizoen van het programma, maar moest in de tweede aflevering al afscheid nemen van de meiden. We kennen Esmee natuurlijk als de Terror Twin, maar dat het zo snel uit de hand ging lopen had niemand verwacht. Vanwege het incident met Louisa viel Esmee van een grote hoogte op haar arm, waarbij haar elleboog uit de kom schoot. Een ernstige blessure waardoor ze het programma moest verlaten. Ook Louisa moest vroegtijdig afscheid nemen van de rest.

Update

Via haar Instagram deelt Esmee updates over haar arm. Zo vertelt ze dat ze blijvende schade heeft opgelopen aan haar elleboog en nog moet afwachten of een operatie nodig is. Momenteel kan ze haar arm niet volledig strekken, maar met intense fysiotherapie hoopt ze beetje bij beetje te gaan revalideren van het ongeluk. Gelukkig weerhoudt deze blessure Esmee er niet van om lekker actief te zijn op de socials.

Lees ook:
Jill Goede haalt flink uit naar Annebel en Janice

Nieuwe look Esmee

Esmee moest dus vroegtijdig afscheid nemen van het programma, maar waar de Terror Twin blijkbaar ook afscheid van heeft genomen, zijn haar lange lokken. Op Instagram deelt Esmee Ipema een foto van haar nieuwe look. We kennen haar natuurlijk al met bruin haar, maar nu heeft ze gekozen voor een bruine coupe met een pony. In de reacties zien we dat volgers de look niet heel mooi vinden en zelfs “goedkoop” noemen. Daarnaast vinden volgers dat Esmee na alle cosmetische ingrepen en haar nieuwe kapsel steeds meer gaat lijken op Sarah van Soelen. Gelukkig kan Esmee haar volgers geruststellen, het is namelijk niet haar echte haar maar een pruik. Wat vind jij van deze nieuwe look van Esmee Ipema?

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: esmee_ipema