Films & Series

Om déze reden wil je de nieuwe kerstfilm ‘Your Christmas or Mine?’ zien!

Danique
your-christmas-or-mine

In deze tijd van het jaar worden we overspoeld met nieuwe feel-good kerstfilms. De een beter dan de ander, maar deze nieuwe kerstfilm Your Christmas or Mine? wil je zeker zien! Wij vertellen je waarom.

Your Christmas or Mine?

Deze film is één en al kerstmis! Misschien een beetje een voor de hand liggend verhaal, maar dat is juist precies wat een kerstfilm zo fijn maakt om naar te kijken. Your Christmas or Mine? gaat over twee studenten die hélemaal gek zijn op elkaar. Hayley en James nemen de dag voor kerstmis afscheid van elkaar om de feestdagen met hun families door te brengen. Wat ze niet weten is dat ze allebei met het idee zijn gekomen om elkaar te verrassen!

Ze stappen beide in de trein, op weg naar de familie van de ander. Oh jee! Ze lopen elkaar mis en moeten de feestdagen bij de schoonfamilie doorbrengen. Ze komen er al gauw achter dat ze allebei niet altijd even eerlijk tegen elkaar zijn geweest. Is hun liefde sterk genoeg om al deze obstakels te overkomen?

Watch on YouTube

Lees ook:
Netflix-tip! The Noel Diary is onze nieuwe favoriete kerstfilm

Bekende acteurs

Wat maakt een feel-good film nóg leuker dan dat ‘ie eigenlijk al is? Bekende gezichten! Hoe leuk is het om je favoriete acteurs samen zien te komen in een lekkere, cheesy kerstfilm. Als je de trailer hierboven hebt bekeken, is het je vast opgevallen wie de hoofdrolspeler is. Asa Butterfield speelt James in deze nieuwe kerstfilm, maar we kennen hem natuurlijk als dé hoofdrolspeler van de populaire hit-serie Sex Education.

Ook de vader van James is voor vele een bekende. Alex Jennings speelt namelijk de oom van Queen Elizabeth, Edward VIII, in de Netflix-serie The Crown. Hier houdt het niet op de met de bekende acteurs, want degene met een oplettend oog, zagen ook Alfie uit Emily in Paris voorbij komen! Een heerlijke film met fijne bekende gezichten, wat wil je nog meer?! Your Christmas or Mine? is te streaming op Prime Video.

Beeld: prime video