Celebs

Zien! Dit is het nieuwe huis van André Hazes

Danique
nieuwe-huis-andré-hazes

Een tijdje terug is André Hazes door zijn moeder Rachel het huis uitgegooid. En als je niet op straat wil slapen, moet je toch echt zorgen dat je een dak boven je hoofd hebt. Met genoeg geld op de bank is dat natuurlijk zo geregeld. Dit is dan ook het nieuwe huis van André Hazes Jr. 

Uit huis gegooid

Eind vorige maand kwamen er geluiden naar buiten dat moeder Rachel Hazes haar zoon uit huis zou hebben getrapt. “Rachel heeft André uit huis gezet”, was te lezen op het roddelaccount van Yvonne Coldeweijer. De juice queen vertelde dat ze het niet aan zag komen, maar dat het vanuit ‘meerdere kanten’ bevestigd zou zijn. “Rachel vindt het belachelijk hoe hij is omgegaan met zijn laatste vriendin Sarah. Dat hij vorige week vrijdag nog bij haar moeder om haar hand heeft gevraagd en haar vervolgens na een weekendje Disney weer compleet laat vallen voor Monique”, legt Yvonne uit.

Dat moeders boos is kunnen wij wel begrijpen. Dan maar onderdak bij Monique zoeken? Zijn ex (?) liefje heeft aangegeven haar deuren open te hebben staan voor de zanger. Hij zal hier vast gebruik van hebben gemaakt, maar het werd nu toch wel echt tijd voor een eigen stekkie.

Lees ook:
Dit is de nieuwe prachtige droomvilla van Romee Strijd

Nieuwe huis van André

Volgens Reality is André Hazes zijn nieuwe huis in Wilnis gevestigd. Op een steenworp van mama Rachel vandaan, gezellig! Het is een duurzame twee onder één kap woning met wel 16 zonnepalen op het dak. Het is een aardgasvrije woning en wordt verwarmt door een waterpomp. Helemaal milieubewust die André!

Het is een ruime plek, maar dat hadden we ook niet anders verwacht van de BN’er. De woning heeft drie woonlagen en wel zes kamers, waaronder vier slaapkamers. Genoeg plek voor zoontje Dré en Monique? De foto’s van de woning kan je hier bekijken op Reality.nl!

Beeld: Instagram @andrehazes