Lifestyle

Met déze nieuwe functie van WhatsApp kan je berichten bewerken

nieuwe-functie-whatsapp

We hebben allemaal wel eens dat we een appje sturen met spelfouten of een verkeerde emoji. Daarom komt WhatsApp nu met een nieuwe functie waarmee je jouw verstuurde berichten kan bewerken.

WhatsApp bericht bewerken

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, per ongeluk een appje gestuurd naar de verkeerde persoon. WhatsApp kwam daarom ongeveer een jaar geleden met de functie om een appje te kunnen verwijderen, maar dat is niet altijd even handig. De persoon kan namelijk zien dat jij een berichtje hebt verwijderd. Bij veel mensen kan dat vragen oproepen, want waarom heb je dat appje verwijderd? Gelukkig komt WhatsApp nu met een nieuwe functie waarbij je jouw verstuurde berichten kan bewerken.

Lees ook:
Met déze tips word jij een pro in je crush WhatsAppen

Nieuwe functie

Heb je per ongeluk een appje gestuurd naar je baas vol met spelfouten? Dan is dat natuurlijk niet erg professioneel. Daarom is het handig als deze voortaan gewoon aan kunt passen. En dat vonden de makers van WhatsApp dus ook. Maar er zitten wel wat haken en ogen aan. Je hebt namelijk maar 15 minuten de tijd om je berichtje te bewerken, nadat je deze hebt verstuurd. Wacht daar dus niet te lang mee! Maar als je er gewoon voor zorgt dat je het meteen bewerkt, dan heb je voortaan geen stress meer van die verkeerde emoji die je misschien wel naar je crush hebt gestuurd. Thank you WhatsApp! 

Beeld: Pinterest

Must reads 👀