Films & Series

Zin om naar de bios te gaan? Deze films wil je zeker zien deze maand

films-bioscoop

Nu het weer wat kouder wordt buiten en het sneller donker is, is het echt weer tijd om lekker naar de bioscoop te gaan. Maar welke films draaien er eigenlijk? Wij hebben de films die je zeker wil zien in de bioscoop deze maand voor jou op een rijtje gezet! 

Deze films wil je zeker zien in de bioscoop deze maand

Popcorn, wegzakken in je stoel en zonder enig tijdsbesef van een film kunnen genieten. Naar de bioscoop gaan is altijd echt een experience, daarom delen wij de nieuwste films met jullie.

Lees ook:
Yes! De film Elvis is vanaf vandaag ook te zien op HBO Max

 Soof 3

Wij kennen de films van Soof inmiddels uit ons hoofd en wij zijn echt gek op deze romantische, maar ook zeker dramatische films. Gelukkig komt er nu ook een derde film in de bioscoop en hier in lijkt Soof haar ingewikkelde leven dan ook eindelijk op de rit te hebben. De Kook Soof loopt goed, haar kinderen zijn groot en ze is gelukkig. Wat kan er nou mis gaan? Van alles, want Soof haar dochter gaat trouwen en hier stort zij zich dan ook helemaal op om haar eigen zorgen een beetje te kunnen vergeten… Oei! De film is vanaf 15 september in de bios te zien en hieronder kun je alvast even de trailer checken. Echt een film voor een ladies night met je vriendinnen!

Watch on YouTube

Don’t Worry Darling

Don’t Worry Darling is ook een van de films die je echt moet checken in de bioscoop deze maand, want Harry Styles speelt hier een rol in. Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig, waarbij de mannen van de stad samen met hun gezin in een experimentele gemeenschap wonen en werken voor het geheime Victory project. Een van de huisvrouwen, Alice wordt wantrouwend en twijfelt over de ware aard van de stad wat heel veel drama en actie met zich meebrengt. De film is vanaf 22 september te zien en wat misschien wel leuk is om te vertellen, is dat Harry zijn vriendin Olivia Wilde ook bijdraagt aan de film. How cute!

Watch on YouTube

Pink Moon

In de film Pink Moon krijgt Iris te horen dat haar vader niet meer verder wil leven en de datum ligt dan ook al vast. Iris haar broer accepteert dit en in eerste instantie gaat Iris hier in mee, maar uiteindelijk heeft ze iedere keer weer de vraag: waarom haar vader zelfmoord wil plegen en waarom hij geen uitweg meer kan vinden? Het is een heftige film die veel emotie met zich meebrengt, maar een ontzettend mooi verhaal vertelt. Mocht je de film willen zien? Dan kan dat vanaf 8 september in de bioscoop!

Watch on YouTube

Ticket to Paradise

Daarnaast is Ticket to Paradise ook een van de films in de bioscoop met een heel leuk verhaal waar je veel om moet lachen. Het verhaal gaat over een gescheiden stel, gespeeld door George Clooney en Julia Roberts die impulsief trouwden en na vijf jaar uiteindelijk toch weer uit elkaar gaan, omdat ze het toch niet voor elkaar waren. Nu reizen de twee helemaal af naar Bali om hun dochter te kunnen tegenhouden om niet dezelfde fout te maken die zij 25 jaar geleden wel maakten… Dus zin in een feel good movie? Dan is dit echt iets voor jou! De film is vanaf 29 september te zien en is ook van de makers van Mamma Mia.

Watch on YouTube

Beeld: soof

Must reads 👀