Films & Series

Yes! De film Elvis is vanaf vandaag ook te zien op HBO Max

film-elvis

Elvis Presley, ‘The King of Rock and Roll‘, was een wereldberoemde Amerikaanse zanger en acteur. En net zoals vele andere bekende zangers kreeg ook Elvis Presley een eigen film. In juni verscheen deze in de bioscopen, maar vanaf vandaag is deze te zien op HBO Max.

Deze film over Elvis Presley wil je echt gezien hebben

Pak jij de popcorn?!

Elvis

Tijdens deze film neem je een kijkje in het leven en de muziek van Elvis Presley, gespeeld door Austin Butler. We zien het leven van Elvis vanuit het perspectief van manager Colonel Tom Parker. Elvis en Tom hadden een hele gecompliceerde relatie. Aan de hand van de manager schetst de film de 20 jaar durende periode van complexe dynamiek tussen hem en Elvis.

Deze periode begint bij Elvis zijn doorbraak tot aan zijn status als legendarische artiest, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap in Amerika. Één van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis is Priscilla Presley, gespeeld door Olivia DeJonge. Priscilla staat centraal in de reis van Elvis.

De cast van de film barst dus van de grote namen. Naast de bovengenoemde acteurs kan je de volgende acteurs verwachten: Tom Hanks, Xavier Samuel (Twilight), Dacre Montgomery (Stranger Things), Kate Mulvany (The Great Gatsby) en Charles Grounds (Crazy Rich Asians). Dit klinkt als een succesformule.

Lees ook:
Pak de popcorn er maar bij! Déze films en series zijn vanaf september te zien op Netflix

HBO Max

Hopelijk heb je al een HBO Max abonnement, want naast Euphoria en SATC kunnen we vanaf vandaag ook de film Elvis zien. Ondanks dat de film nog in de bioscopen draait, is deze ook te zien op HBO.  De verfilming wordt door vele filmliefhebbers echt geprezen dus wij moeten dit nu ook zien! Behoefte aan een voorproefje? Hieronder kan je alvast de trailer bekijken. Veel kijk plezier girls!

Watch on YouTube

Beeld: Pinterest

Must reads 👀