Films & Series

Het nieuwe seizoen van Temptation Island krijgt een andere wending

nieuwe-details-temptation-island

Presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels geven alvast een tipje van de sluier en vertellen alvast wat details over het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave.

Temptation Island: Love or Leave

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave komt steeds dichterbij. Vanaf donderdag 30 maart kunnen we elke week weer een nieuwe aflevering verwachten op Videoland. We gaan zien hoe de stellen zich staande houden tijdens de lastigste relatietest ooit! Dit seizoen zijn er weer singles op zoek naar de ware liefde. Dit zal het nog moeilijker maken! Veertien dagen lang zijn de koppels gescheiden van elkaar en bevinden ze zich in een prachtige villa, met mooie singles. Deze formule gaat al jaren mee, maar nu brengen de presentatoren nieuwe details over Temptation Island.

Dit jaar mogen Monica Geuze en Kaj Gorgels het Videoland-programma weer presenteren. Het duo begeleid de stellen dit jaar in het zonnige Mexico. Wélke koppels er precies mee gaan doen is door de streamingdienst nog niet bevestigd, maar veel roddelkanalen claimen het al te weten!

Lees ook:
Wedding bells! Déze Temptation Island-ster gaat trouwen

‘Aantal nieuwe twists’

Presentatoren Monica en Kaj vertellen in een interview met RTL Boulevard dat er heel wat nieuwe dingen aankomen dit seizoen. “Ook dit jaar zijn er weer een aantal nieuwe twists”, begint het duo. “We kunnen jullie ieder jaar weer verrassen met nieuwe dingen. En het is ook dit jaar weer gelukt.”

Er zijn verder nog niet heel veel details bekend over het nieuwe seizoen van Temptation Island. We zullen dus echt tot 30 maart moeten wachten om erachter te komen wat deze ‘twists’ voorstellen.

Beeld: videoland

Must reads 👀