Films & Series

Dít is de startdatum van het nieuwe seizoen van Temptation Island

startdatum-temptation-island

Het duurt niet lang meer voordat we weer kunnen genieten van ons favoriete reality-programma. Videoland heeft namelijk de startdatum van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave bekend gemaakt!

Temptation Island

Het vierde seizoen Temptation Island: Love or Leave is afgelopen december opgenomen. Onderleiding van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels gaan vier stellen de ultieme relatietest aan in Mexico. De locatie is dus al bekend, nu de startdatum nog van het nieuwe seizoen van Temptation Island.

In het vorige seizoen hebben we de koppels René en Annebel, Jan-Sietse en Linde, Iris en Whitney, Antonio en Cleo en Ivo en Maris gezien. Hiervan zijn er nog maar twee stellen bij elkaar, zal het nieuwe seizoen meer succes kennen?

Nieuw seizoen

Als we de roddelkanalen mogen geloven zijn er nu al twee van de vier stellen bekend. Het eerste setje wat zich meldde was ‘Kleine’ Mike en Evie van Vliet. Deze namen komen je misschien wel bekend voor, zij hebben al eens eerder meegedaan, maar dan als singles! Het duo had beide geen succes om een koppeltje op te breken, maar hebben bij elkaar wél de liefde gevonden. Ze zijn nu sinds 2021 samen en willen nu zelf hun relatie op de proef stellen. Mike en Evie zijn in de plaats van Dennis Roos en Olivia Talar gekomen. De productie gaf aan dat zij mentaal niet sterk genoeg zouden zijn voor de test.

Naast dit eerste koppel, claimt RealityFBI te weten welke lovebirds nog meer mee doen. Namelijk, Iris de Waard en Mitch van Duijkeren. Iris is met haar ruim 300.000 volgers, erg succesvol op TikTok. Verder is het nog niet bekend welke verleiders het lastig gaat maken voor de koppels.

Lees ook:
Wedding bells! Déze Temptation Island-ster gaat trouwen

Startdatum

Nu we weten wáár het seizoen zich afspeelt en met wie, vond Videoland het ook tijd om de startdatum van Temptation Island: Love or Leave bekend te maken. Op Instagram deelt de streamingdienst een overzichtje van de maand maart en daar valt ons oog op de onderste rij. Aan het einde van de maand, op 30 maart, kunnen wij gaan genieten van een gloednieuw seizoen. Ben je er klaar voor?

View post on Instagram
 
Beeld: videoland

Must reads 👀