News

Vanaf deze datum is de nieuwe datingshow ‘Date Smakelijk’ te zien

date-smakelijk

Ben je ook zo'n fan van datingshows? Dan hebben we goed nieuws voor je! Talpa komt namelijk binnenkort met 'Date Smakelijk'. Een soort combinatie van First Dates en Lang Leve de Liefde. Dat belooft veel goeds, toch?

Date Smakelijk

Talpa komt dus weer met een nieuwe datingshow. Op Instagram hebben ze nu gedeeld wat we hiervan kunnen verwachten. “Samen uit eten op de eerste date – dat hebben we allemaal wel eens gedaan. Maar voor een blind date koken… dat is andere koek”, schrijven ze onder de foto. “In de nieuwe datingshow Date Smakelijk ontmoeten singles elkaar voor het eerst tijdens een romantisch diner dat ze voor elkaar hebben bereid. Per aflevering koken vier singles voor hun potentiële nieuwe liefde. Voor de één betekent dat zwoegen in de keuken, terwijl de ander fluitend een perfecte ratatouille maakt”, gaan ze verder.

“Na het koken starten de twee blind dinnerdates! Als de borden leeg zijn, beslissen de singles apart van elkaar of ze van deze ene date de buik al vol hebben of toch wel hongerig zijn naar meer”, is er te lezen op het Instagram-account van SBS6. En er valt dus ook iets te winnen. Want als het een wederzijdse match is, krijgt het koppel een cheque van € 250. Leuk voor een tweede date ;-).

View post on Instagram
 

Lees ook:
Vanaf deze datum start het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

Georgina Verbaan & Patrick Martens

Ook is het inmiddels bekend dat deze nieuwe datingshow zal worden gepresenteerd door duo Georgina Verbaan en Patrick Martens. “Superleuk om dit samen te doen, ik heb er heel veel zin in”, heeft Georgina eerder al eens laten weten aan Shownieuws. “Zoiets hebben we nog nooit samen gedaan. We hebben wel samen in een voorstelling gespeeld en natuurlijk GTST”, aldus Patrick Martens.

Date Smakelijk is vanaf maandag 28 augustus iedere werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. We can’t wait!

Beeld: talpa