Lifestyle

In déze stad vind je de beste nieuwe cocktailbar van Nederland

Nicoline
cocktailbar-nederland

Volgens de Entree Awards in Amsterdam is déze nieuwe cocktailbar in Nederland de beste bestemming voor jouw aankomende meidenavond. Tijdens deze Awards zijn de Oscars voor de horeca uitgereikt waarvan er eentje ging naar deze cocktailbar in Haarlem. Een tripje waard dus!

Entree Awards

De Entree Awards in Amsterdam is hét horeca-event van het jaar, waarbij een vakjury van hospitality-professionals zestig nieuwe of hernieuwde restaurants, hotels, cocktailbars en horecaconcepten beoordelen. Dit gebeurt aan de hand van dertien verschillende categorieën, waaronder de categorie nieuwe hotspots. De cocktailbar Taru is uitgeroepen tot de beste cocktailbar van Nederland, door mensen die er echt veel verstand van hebben! “Jev Rimen en Dennis van der Pluijm verrasten de jury met het minimalistische Taru. De cocktails zijn eenvoudig, maar súper smaakvol. Onze complimenten voor de onverwachte ingrediënten en technieken. Én lof voor de lange chef’s table: die is één en al beleving. Een waanzinnig goed uitgevoerde A-typische cocktailbar!”, luidt het juryrapport.

Lees ook:
Over dit typisch Nederlands eten verbazen buitenlanders zich

Taru

Deze award winning cocktailbar is te vinden in Haarlem aan de Koningstraat 58. Maar wat we natuurlijk het allerbelangrijkste vinden is, wat kunnen we daar allemaal bestellen? Nou, bij Taru serveren ze cocktails en highballs (sterke drank aangevuld met een non-alcoholische mixer). Online is de menukaart niet te vinden, dus daar moet je echt in levende lijven achter zien te komen! Wanneer je een bezoekje brengt aan deze bar zal je zien dat je je begeeft in een lichte en frisse Scandinavische setting. Bekijk vooral even de foto’s hieronder voor een goede sfeerimpressie van de cocktailbar en natuurlijk om een voorproefje te krijgen van het lekkers dat ze aanbieden!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram