Films & Series

Deze actrice zullen we zien in het derde seizoen van Bridgerton

nieuwe-actrice-bridgerton

Bridgerton fans opgelet! Wij hebben weer een nieuwtje over het nieuwe seizoen. Een nieuwe actrice zal zich namelijk bij de bestaande cast van Bridgerton aan voegen. Deze actrice zal in seizoen 3 omgetoverd worden tot ‘jonge vurige weduwe’. Ook benieuwd wie het is? Wij praten je helemaal bij!

Bridgerton seizoen 3

We kunnen er maar geen genoeg van krijgen. We hebben het natuurlijk over onze favoriete serie Bridgerton. De opnames van het derde seizoen zijn nog in volle gang en in de tussentijd worden fans op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes die naar buiten komen. Zo ook over de verhaallijn. Waar in seizoen twee Anthony Bridgerton de rode draad vormde zal seizoen drie de ontluikende relatie tussen Colin Bridgerton en Penelope Featherington volgen. En ook zal het derde seizoen nog meer intieme, sexy scènes bevatten dan de vorige seizoenen. YES! Hoewel de releasedatum nog steeds niet bekend is, komen we steeds meer te weten over het verhaal én de castmembers!

Lees ook:
Netflix maakt grote fout in documentaire over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer

Nieuwe actrice

Wel weten we dus dat er een nieuwe actrice in het derde seizoen te zien zal zijn. Je kunt haar kennen van haar rol in de serie Black Sails. Het gaat om niemand minder dan Hannah New. De actrice zal de rol spelen van de ‘jonge en vurige weduwe’ Lady Tilley Arnold. Ze is op jonge leeftijd getrouwd en weduwe geworden en geniet nu van de erfenis van haar man. Hierbij spelen macht en privileges ook een rol.

Aangezien het derde seizoen van Bridgerton gaat over Colin en Penelope bestaat er een kans dat Lady Tilley Arnold een poging zal wagen om het hart van Colin te veroveren. Wat haar rol verder precies inhoudt in het verhaal is nog niet duidelijk, aangezien Lady Tilley Arnold niet voorkomt in de boeken (van Julia Quinn). Wij kunnen niet wachten om haar te zien schitteren in het derde seizoen!

View post on Instagram
 

Beeld: Netflix

Must reads 👀