News

OMG: er komt een nieuw seizoen van Gooische Vrouwen

Gooische-vrouwen

Yes, yes, yes onze favoriete Gooische vrouwen keren terug voor een nieuw seizoen! We moeten nog even geduld hebben, maar Talpa heeft aangekondigd dat we eind 2024 weer kunnen gaan genieten van de hilarische taferelen van Cheryl, Claire, Anouk, Willemijn en Roelien.

Gooische Vrouwen

Deze populaire Nederlandse serie draait om het leven van vier vriendinnen: Cheryl, Claire, Anouk en Willemijn. Ze wonen in Het Gooi, waar ze ons een blik gunnen in het rijke leven vol weelde en luxe auto’s. De kinderen gaan natuurlijk naar peperdure scholen en iedereen woont in prachtige huizen. Maar achter de schermen worstelen deze vrouwen ook met de negatieve aspecten van hun levensstijl. Blijkbaar kan niet alles perfect zijn! De serie combineert humor en drama, terwijl we getuige zijn van de ups en downs in het persoonlijke en professionele leven van de vier hilarische hoofdpersonages.

Series en films

Het begon allemaal met een televisieserie met hoofdrollen gespeeld door Linda de Mol (Cheryl), Tjitske Reidinga (Claire), Susan Visser (Anouk), Annet Malherbe (Willemijn) en Lies Visschedijk (Roelien). Uiteindelijk werden er zelfs twee films van Gooische Vrouwen uitgebracht in de bioscoop. Deze films waren zo’n groot succes dat ze de best bezochte films waren van de afgelopen tien jaar. Je zou denken dat ze op hun hoogtepunt zouden stoppen, maar nee, daar blijft het niet bij. Talpa heeft namelijk aan RTL Boulevard laten weten dat er een nieuw seizoen komt. “In samenwerking met Videoland wordt er gewerkt aan een nieuw seizoen van de hitserie Gooische Vrouwen, bedacht door Linda de Mol en geregisseerd door Will Koopman. Na het enorme succes van de tv-serie en twee recordbrekende bioscoopfilms stralen de vier populaire vriendinnen uit Het Gooi weer op het kleine scherm.”

Wanneer kunnen we genieten van een nieuw seizoen?

Wat we precies gaan zien is nog niet helemaal duidelijk. Maar wij kunnen in ieder geval niet wachten, totdat we het nieuwe seizoen kunnen gaan zien. Toch zullen we nog even moeten wachten, want ze laten ook weten dat het nog even duurt. Eind 2024 kunnen we gaan genieten van het nieuwe seizoen Gooische Vrouwen op SBS 6. Laat het aftellen maar beginnen!

Beeld: Gooische Vrouwen