Films & Series

Yes! Er verschijnt binnenkort weer een nieuw Love Island-seizoen bij Videoland

nieuw-seizoen-love-island-uk

Zitten jullie er klaar voor? Binnenkort komt er weer een nieuw seizoen van Love Island UK op de buis! De groep Britse singles reizen in deze editie af naar hun prachtige villa in het warme Zuid-Afrika.

Love Island UK

Als je een beetje fan bent van het programma, kijk je vast niet alleen de Nederlandse versie. Ook in het nieuwe seizoen van Love Island UK zullen tien sexy singles verblijven in een prachtige villa in Zuid-Afrika. Het doel is dat zij koppels vormen en degene die alleen blijft, loopt risico de villa te verlaten. En dat wil je natuurlijk niet!

Op de Instagram van Love Island UK hebben we al kennis kunnen maken met alle deelnemers en kregen we zelfs al een rondleiding door de enorme villa! “Love Island resort”, schrijft een fan onder de video. Dat kun je wel stellen!

View post on Instagram
 

Nieuw seizoen, nieuwe wendingen

In dit nieuwe seizoen van Love Island UK gaat het niet helemaal zoals we gewend zijn. De makers hebben er dit keer namelijk een leuke wending aan gegeven! Elk jaar komen er gedurende de afleveringen als verrassing nieuwe kandidaten bij in de villa. De ‘bombshells’ worden dit jaar gekozen door de kijkers zelf, doormiddel van de app! Dit is nog nooit eerder voorgekomen in de geschiedenis van Love Island.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Baby news! Deze Love Island-ster is vader geworden

Videoland

Voor de Britten kan het feestje iets eerder beginnen, dan voor de rest van de wereld. Het negende seizoen gaat namelijk vandaag al van start op de zender ITV. De meeste Nederlanders hebben geen toegang tot deze zender en zullen moeten wachten tot 3 februari. Nog heel eventjes wachten dus, maar vanaf volgende maand komt er elke dag een nieuwe aflevering online op Videoland. Bingen maar!

Beeld: love island

Must reads 👀