Films & Series

OMG! Betekent dit dat er een nieuw seizoen van EMIDJ komt?

nieuw-seizoen-emidj

Geniet jij elke week ook weer zo van Echte Meisjes in de Jungle en kan je er geen genoeg van krijgen? Let dan goed op! Het lijkt erop dat presentator Valerio Zeno zijn mond voorbij praat en hint op een nieuw seizoen van EMIDJ.

Spoiler-alert!

Echte Meisjes in de Jungle

De laatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle was weer gevuld met drama, leedvermaak en hilarische momenten! De dames reisde af naar een ander stukje van Laos en hier maakte we kennis met het ge-wel-dige steenkolen Engels van Michella Kox en gierden we om het moment dat Fabiola naar de bodem van de rivier zonk. Ook dachten we dat we afscheid moesten nemen van de uitgesproken Michella en spierbundel Annebel.

View post on Instagram
 

Naast alle leuke en spraakmakende momenten, was er nog een fragmentje dat ons opviel. Het lijkt erop dat Valerio Zeno hint op een nieuw seizoen van EMIDJ.

Lees ook:
OMG! Kijkers Echte Meisjes in de Jungle geschokt door plottwist

Nieuw seizoen

Na de onvergetelijke slakkenopdracht, maakt presentator Valerio namelijk een ‘grapje’ in de camera. Wij hebben een vermoeden dat er meer waarheid aan dit zinnetje zit dan dat het lijkt! Hij bedankt de kijkers van het programma en grapt dat het seizoen voorbij is.

Daarna zegt de presentator “Tot volgend jaar!”. Had dit wel uitgezonden mogen worden? Wij denken dat dit betekent dat we volgend jaar kunnen genieten van een nieuw seizoen van EMIDJ. Hoe leuk zou het zijn als dit dan een ‘Echte Jongens in de Jungle’ versie zou worden?

Beeld: videoland