Films & Series

Nieuw op Videoland: deze films en series mag je niet missen

ghosts-of-christmas-always-videoland

Het is weer tijd voor het binge-seizoen. Terwijl de dagen korter worden en de nachten langer, is het moment aangebroken om ons volledig onder te dompelen in het aanbod van Videoland. We brengen je op de hoogte van de nieuwste toevoegingen aan de streamingdienst deze week en geven je een lijstje met absolute must-see titels die niet mogen ontbreken op jouw kijklijst.

Nieuw op Videoland in week 49

Als je een fan bent van Videoland, hebben we goed nieuws voor je! Er zijn een aantal fantastische nieuwe series en films toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Of je nu houdt van boeiende documentaires, spannende competitieshows of true crime verhalen, er is voor elk wat wils. In dit artikel bekijken we enkele van de nieuwste toevoegingen aan het assortiment op Videoland. Dus pak een kopje thee (of popcorn) en een dekentje erbij, want met deze geweldige content kun je deze week comfortabel genieten op de bank.

1. Alter Ego

Deze spannende serie volgt het leven van Gilles, een man die geconfronteerd wordt met de tragische dood van zijn vriendin Romy tijdens zijn jeugd. Jaren later worstelt Gilles nog steeds met dit verlies, tot er plotseling een mysterieus figuur in zijn leven verschijnt. Deze nieuwe persoon zet alles wat Gilles dacht te weten op losse schroeven en laat hem twijfelen aan alles om hem heen. Wanhopig op zoek naar antwoorden begint Gilles aan een avontuurlijke reis die hem lijdt naar een verborgen wereld.

Watch on YouTube

2. Eerste Hulp bij Kerst

Deze serie neemt ons mee naar de spoedeisende hulp tijdens de feestdagen. Terwijl de meesten van ons genieten van onze vrije dagen, gaat het werk voor het zorgpersoneel gewoon door. In deze serie volgen we Lily, Ben, Yannick en Shanti terwijl ze hun nachtdienst draaien op kerstavond. Hoewel ze liever ergens anders zouden zijn, hebben ze geen keus. Maar het is ook de perfecte gelegenheid om kerstavond te ontvluchten. We zouden wel nog even moeten wachten, want deze Videoland original is pas op 6 december deze week te zien.

Watch on YouTube

3. Ghosts of Christmas Always

Ghosts of Christmas Always is een hartverwarmend verhaal over Katherine, een kerstgeest met een belangrijke missie. Katherine heeft de taak om Peter te helpen zijn kerstgevoel terug te vinden. Maar dit jaar is er iets ongewoons aan de hand. Terwijl Katherine haar best doet om Peter te inspireren met alle gebruikelijke kersttradities, worden ze geconfronteerd met onverwachte uitdagingen en bijzondere ontmoetingen. Oh no!

Watch on YouTube

4. Love Island Australië S5

Ben je klaar voor een nieuwe dosis liefdesdrama? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Love Island Australië seizoen 5 is nu te zien op Videoland. Deze realityshow draait om een groep vrijgezelle dames en heren die naar een prachtige villa worden gestuurd, waar ze 24/7 worden gefilmd. Om in de villa te kunnen blijven, moeten de deelnemers zich aan elkaar koppelen. Of het nu om liefde of geld gaat, dat maakt niet uit. Als je aan het einde van een koppelperiode geen partner hebt gevonden, moet je helaas het avontuur verlaten.

Watch on YouTube

Beeld: Ghosts of Christmas Always