Films & Series

Nieuw op Videoland: deze films en series mag je niet missen

nieuw-op-videoland

Het is weer tijd voor het binge-seizoen. Terwijl de dagen korter worden en de nachten langer, is het moment aangebroken om ons volledig onder te dompelen in het aanbod van Videoland. We brengen je op de hoogte van de nieuwste toevoegingen aan de streamingdienst deze week en geven je een lijstje met absolute must-see titels die niet mogen ontbreken op jouw kijklijst.

Nieuw op Videoland in week 6

Als je een fan bent van Videoland, hebben we goed nieuws voor je! Er zijn een aantal fantastische nieuwe series en films toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Of je nu houdt van boeiende documentaires, spannende competitieshows of true crime verhalen, er is voor elk wat wils. In dit artikel bekijken we enkele van de nieuwste toevoegingen aan het assortiment op Videoland.

1. Special Forces VIPS

Er staat een gloednieuwe aflevering voor je klaar op Videoland! ‘Special Forces VIPS’ is een geweldig Nederlands televisieprogramma waarin bekende Nederlanders de uitdaging aangaan om te trainen als special forces. En geloof ons, dat gaat niet zonder slag of stoot! De eerste aflevering van dit programma was zo’n succes dat deze zelfs werd uitgezonden op RTL 4. Maar nu kun je dus lekker verder kijken op Videoland, waar je kunt genieten van nog meer actie, avontuur en een flinke dosis adrenaline.

Watch on YouTube

2. See For Me

Goed nieuws voor de filmliefhebbers onder ons! Er staat een spannende film op het programma die je echt niet wilt missen: ‘See For Me’. Deze film is nu te bekijken op Videoland en belooft je op het puntje van je stoel te houden. Het verhaal draait om een eigenzinnige, blinde vrouw die op een kat past. Maar wanneer ze brutaal wordt overvallen in haar eigen huis, komt haar leven op het spel te staan. Gelukkig komt er hulp van onverwachte hoek. Een doorgewinterde veteraan schiet haar te hulp via een app. Wat volgt is een zenuwslopende race tegen de klok, waarbij ze samenwerken om te overleven.

Watch on YouTube

3. Silver Linings Playbook

De bekroonde film ‘Silver Linings Playbook’ is absoluut een must-see. Het verhaal draait om Pat Solitano, een man die net is ontslagen uit een psychiatrische inrichting en nu zijn leven weer probeert op te bouwen. Hij trekt in bij zijn ouders en blijft hopen op een verzoening met zijn ex-vrouw, ook al is zij duidelijk niet geïnteresseerd. Het is pas wanneer Pat de eigenzinnige en onaangepaste Tiffany ontmoet, die haar eigen problemen heeft, dat hij zichzelf echt begint tegen te komen. Hun ontmoeting zorgt voor een emotionele achtbaan van gevoelens en uitdagingen, en ze helpen elkaar om stap voor stap hun leven opnieuw vorm te geven.

Watch on YouTube

4. Wind River

Voor de liefhebbers van spannende misdaadfilms hebben we goed nieuws: ‘Wind River’ is een absolute aanrader. Deze film neemt je mee op een intrigerend avontuur waar een wildjager wordt ingeschakeld om een beginnend FBI-agente te helpen bij het oplossen van een mysterieuze moordzaak in het wetteloze indianenreservaat Wind River. Terwijl ze de zaak onderzoeken, wordt de wildjager geconfronteerd met zijn eigen verleden. Het verhaal ontvouwt zich als een meeslepende thriller waarin geheimen worden ontrafeld en waarin de personages worden geconfronteerd met harde realiteiten.

Watch on YouTube

5. Snapshot of Love

Voor romantische filmfans hebben we geweldig nieuws: ‘Snapshot of Love’ is een film die je niet wilt missen! Het verhaal draait om de paparazzo Adrian, die bij toeval belandt in dezelfde bed & breakfast als de ongrijpbare ster Parker Bennett. De situatie krijgt een onverwachte wending wanneer Adrians baas wil dat hij Parker fotografeert. Maar terwijl Adrian probeert dichterbij Parker te komen voor zijn werk, merkt hij dat hij onverwachts gevoelens voor haar ontwikkelt. Dit zorgt voor een innerlijke strijd, want hij wordt geconfronteerd met de keuze tussen zijn baan, waarin hij moet voldoen aan de verwachtingen van zijn baas, of de liefde die hij voelt voor Parker.

Watch on YouTube

Beeld: Silver Linings playbook