Films & Series

Dit zijn de 5 leukste films op Netflix met Zac Efron

films-met-zac-efron

Al op jonge leeftijd heeft deze acteur met zijn performance in High School Musical onze harten gestolen! Troy is ondertussen opgegroeid en Zac heeft heel wat films op zijn naam staan. Dit zijn de 5 leukste films op Netflix met Zac Efron!

Baywatch

Tijdens het kijken van deze hilarische komedie-actie film glijden we bijna van onze stoelen af! We zien hier heel wat ontblote bovenlichamen, maar die van Zac Efron valt wel het meeste op! We kunnen onze ogen niet van hem afhouden. De film gaat over het gevaarlijkste strand ter wereld, Emerald Bay in Florida. Hier is luitenant Mitch Buchannon met zijn team druk bezig om het strand een veilig plek te houden voor iedereen! Je kan actie en humor verwachten in deze lekker weg-kijkende movie.

Watch on YouTube

Dirty Grandpa

In deze film uit 2016 volgen we Dick en Jason. Het is een Amerikaanse komedie waarin we zien hoe Jason zijn opa Dick naar Florida rijdt tijdens de ‘spring break’. Dit is in de US een tijd waarin alle studenten vrij van school zijn en gaan feesten in Florida. Je kan je voorstellen dat dit hilarische momenten veroorzaakt. De grofgebekte opa is al snel op zijn plek tussen de jonge meiden.

Watch on YouTube

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Zac Efron stapt even weg van de humoristische rollen en neemt een serieuze taak op zich. In deze Netflix-original zien we hoe Zac veranderd in seriemoordenaar Ted Bundy. We volgen het waargebeurde verhaal van gruwelijke moorden. Het is gefilmd vanuit het perspectief van Liz, toentertijd het vriendinnetje van killer Ted. Het is een ingrijpende en spannende film en zeker een aanrader om te kijken!

Watch on YouTube

Bad Neighbors 2

Vind je seriemoordenaars te griezelig? Geen zorgen, er staat nóg een feel-good-movie op Netflix met Zac Efron in de hoofdrol! In de film zien we hoe het jonge stel Mac en Kelly Radner te maken krijgen met de plotse opkomst van een sorority bij hun in de straat. De meiden zijn luid en zetten de boel op stelten, dus het jonge stel schakelt de hulp in van een oude vriend. Ook hier kunnen we weer genieten van de sixpack van de HSM-acteur en het is weer ouderwets lachen geblazen!

Watch on YouTube

Down to Earth with Zac Efron

Zoals de naam ook zegt, kunnen we hier weer genieten van de knappe acteur. Ondanks dat dit geen film is, wilde we Down to Earth toch betrekken in het lijstje. Het is een documentaire serie waarin Zac op reis gaat en een betere manier van leven wil ontdekken. Je ziet de acteur even niet als een rol, maar puur als zichzelf. Dit jaar is het tweede seizoen van de show online gekomen, dus er valt genoeg te zien!

Watch on YouTube

Beeld: bad neighbours 2