Films & Series

Yes! Déze populaire Netflix-series krijgen allemaal nog een extra seizoen

netflix-trucje

We zijn nu al een behoorlijke tijd aan het wachten op het tweede seizoen van onze favoriete serie Ginny & Georgia, maar gelukkig komt Netflix nu met goed nieuws! Het derde seizoen van het programma is namelijk ook al bevestigd. En dat is nog niet alles, want de streamingdienst heeft namelijk nog een aantal nieuwe seizoen van onze lievelingsseries aangekondigd. 

Deze Netflix-series krijgen nog een vervolg seizoen

Dus, pak de popcorn er maar snel bij!

Ginny & Georgia

Zelfs nog voordat de serie te zien was op Netflix, werd Ginny & Georgia al vergeleken met de andere populaire serie Gilmore Girls. We volgen de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia. De twee verhuizen samen naar New England, omdat Georgia Ginny een stabieler leven wil aanbieden.

Seizoen twee

Het eerste seizoen van deze Netflix-serie was al meteen een succes. Kijkers zitten dan ook met smart te wachten op het tweede seizoen. Brianne Howey, de hoofdrolspeelster die de rol van Georgia vertolkt, geeft alvast een paar kleine hints over het nieuwe seizoen. “Seizoen 2 begint niet al te lang na seizoen één, dus we gaan verder waar we waren gebleven. Dat wordt echt spannend”, vertelt ze. Wij kunnen niet wachten!

Het tweede seizoen van de serie zal waarschijnlijk eind 2022 of begin 2023 te zien zijn op Netflix. Maar dat is niet het enige goede nieuws. Want de streamingsdienst bevestigd op Facebook nog een aantal nieuwe seizoen van onze favoriete series.

Lees ook
Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’ te zien!

Zo bevestigen ze een derde én een vierde seizoen van Emily in Paris, krijgt Heartstopper een twee vervolgseizoenen, Lupin krijgt nog een deel 3, en Stranger Things zal (thankgod) nog een vijfde seizoen krijgen. Wij zijn excited!

Beeld: pinterest