Films & Series

OMG! Netflix kondigt de heftigste datingshow ooit aan

netflix-datingshow

Mocht je nog geen plannen hebben voor Valentijnsdag, dan hebben wij de perfecte activiteit voor jou! Netflix voorspelt dat deze datingshow heftiger gaat worden dan ooit tevoren. De serie komt op 14 februari uit en wij vertellen je er alles over!

Netflix datingshow

We horen je al denken: ‘pff, nog een datingshow?’ Ja, want deze datingshow beloofd dus volgens de streamingdienst Netflix next level te worden. Waarom dit de heftigste datingshow aller tijden gaat zijn leggen we je uit. Stel je namelijk eens voor, dat 23 oud-kandidaten uit eerdere programma’s met elkaar gaan daten. Allemaal kandidaten met een opvallende persoonlijkheid en ervaring in realityshows of datingprogramma’s.

Perfect Match

We zijn allemaal op zoek naar de perfecte match in het leven, maar we hebben het daar nu even niet over. Perfect Match is namelijk de titel van deze nieuwe datingshow. Laat je crush met Valentijnsdag dus maar even zitten. Die kan wel even wachten, toch? Op 14 februari komt Perfect Match namelijk uit met een cast waar je u tegen zegt. Voor de cast hoefde Netflix niet ver te zoeken, het zijn zoals eerder vermeld allemaal oud-kandidaten van de programma’s Love is Blind, Twentysomethings, Selling Tampa, The Ultimatum, Too Hot To Handle, The Circle, Sexy Beasts en The Mole. Het doel van het programma is om relaties te creëren, andere relaties kapot te maken en ondertussen de matchmaker te spelen. Vervolgens moeten de gevormde koppels laten zien dat zij de sterkste relatie aan het opbouwen zijn. Klinkt veelbelovend, maar ook een beetje onduidelijk.

Lees ook:
Déze influencers zijn volgens TikTok perfect voor Echte Jongens in de Jungle

Cast

Netflix omschrijft de datingshow zelf als “de ultieme datingwedstrijd”, maar wie durven deze strijd aan? Dat is een behoorlijke lijst maar de bekendste daarvan zijn: Bartise Bowden (Love Is Blind seizoen 3), Chase DeMoor (Too Hot To Handle seizoen 2), Chloe Veitch (Too Hot To Handle seizoen 1), Diamond Jack (Love Is Blind seizoen 1), Damian Powers (Love Is Blind seizoen 1), Francesca Farago (Too Hot To Handle seizoen 1), Georgia Hassarati (Too Hot To Handle seizoen 3), Shayne Jansen (Love Is Blind seizoen 2) en Lauren ‘LC’ Chamblin (Love Is Blind seizoen 1). In de Cast Announcement zien we in ieder geval al een hoop drama voorbij komen waar we dus op 14 februari volop van kunnen genieten. Dan komen de eerste vier afleveringen online. Op 21 februari volgen er nog vier en op 28 februari komen de laatste vier online.

Watch on YouTube

Beeld: Netflix

Must reads 👀