Films & Series

Oe la la! Dit zijn de Netflix films met de heetste scènes

pinterest

Wij vinden niets leuker dan een romantische film kijken. En bij een romantische film horen natuurlijk ook goede, hete scènes. Daarom zetten wij de beste films met hete seksscènes voor je op een rijtje! Welke ga jij vandaag nog kijken?

Deze Netflix films met de beste hete scènes wil jij kijken

We krijgen het er warm van, hoor!

Someone Great (2019)

In Someone Great zien we dat drie vriendinnen nog één laatste keer met elkaar gaan stappen voordat één van de meiden gaat verhuizen. Op deze avond gebeuren er alleen nogal veel heftige – steamy – dingen. Eentje in het bijzonder sprong er voor ons uit: deze vindt plaats in de wc en gebeurt er iets tussen twee mensen die eigenlijk geen intiem moment zouden moeten delen… Maar we zullen verder niks spoileren, als je de film kijkt snap je het allemaal ;).

De tekst gaat verder onder de video

Watch on YouTube

Palm Trees In The Snow (2015)

Palm Trees In The Snow is een historische Spaanse film. Hier volgen we de relatie tussen Killian en Bisila. Zij moeten hun relatie geheimhouden, omdat ze allebei een andere huidskleur hebben wat in die tijd not done was. De film zit bomvol mysterie en romantiek en hij opent met een héle steamy scène!

De tekst gaat verder onder de video

Watch on YouTube

Duck Butter (2018)

In Duck Butter zien we Naima en Sergio die helemaal klaar zijn met het ‘normale’ daten. Hierom besluiten ze 24 uur met elkaar door te brengen, waarin ze elkaar zowel fysiek als persoonlijk beter leren kennen. De film zit dan ook bomvol hete scènes, maar er zit ook een prachtig, meeslepend verhaal in. Wij vinden deze film zeker een enorme aanrader!

De tekst gaat verder onder de video

Watch on YouTube

Below Her Mouth (2016)

Toen deze film net uitkwam, was die een enorme hit. En wij snappen wel waarom! Deze film gaat over de relatie tussen twee vrouwen: Jasmine en Dallas. In de film zien we hun liefde voor elkaar en hoe ze allebei meer over hunzelf leren. De film is gemaakt door alleen vrouwen, waardoor het een hele authentieke film is. De lust, intimiteit en hete scènes worden heel goed neergezet, waardoor je deze film zeker een keertje moet kijken!

De tekst gaat verder onder de video

Watch on YouTube

Love (2016)

Ben jij op zoek naar een net wat andere film? Dan is Love onmisbaar op jouw kijklijstje! De film gaat namelijk over Electra en Murphy, die een relatie hebben. Zij besluiten om een derde persoon in hun relatie toe te laten. De film opent met een hete scène en in de loop van de film is hier ook zeker geen gebrek aan! Ben je nou op zoek naar een serie over polyamorie? Dan is You, Me, Her ook een goede aanrader.

De tekst gaat verder onder de video

Watch on YouTube

Dry Martina (2018)

In Dry Martina zien we het verhaal van en Spaanse vrouw die opnieuw haar seksualiteit terug wil vinden. Ze is een Argentijnse zangeres die zowel haar spotlight als haar libido verloren lijkt te zijn. Hier is ze niet blij mee en daarom heeft ze besloten haar seksualiteit terug te willen vinden. Oftewel: een film met meer dan genoeg hete scènes!

De tekst gaat verder onder de video

Watch on YouTube

Lees ook
Juicy: in deze films hebben de acteurs echt seks gehad op de set

Newness (2017)

Martin en Gabi zijn twee singles die elkaar ontmoet hebben via een app. Zodra ze elkaar wat beter willen leren kennen raken ze al snel verveeld, en proberen ze het op een wat minder conventionele manier. Hun relatie verlegt zowel fysieke als emotionele grenzen, wat de film écht heel erg goed maakt. De chemistry tussen de twee is niet te ontkennen wat meer dan genoeg hete scènes oplevert!new

Watch on YouTube

Beeld: After - Pinterest

Must reads 👀