News

Oh baby: Negin Mirsalehi is zwanger van tweede kindje

negin mirsalehi

Babynieuws! Ondernemer van het beautymerk Gisou en content creator Negin Mirsalehi heeft op de meest schattige manier aangekondigd dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Met een reeks prachtige foto’s op een tropisch strand, omringd door haar grote liefde Maurits en hun bijna tweejarige zoon Sam, deelde Negin dit mooie nieuws.

Zwanger

Negin en maurits kregen in 2022 hun eerste kindje genaamd Sam. Negin vertelde op social media dat het voor hun niet vanzelfsprekend was om een kindje te krijgen en zwanger te worden.“In het ziekenhuis werd verteld dat het voor ons heel lastig zou worden om zwanger te raken. Het is dus onze kleine wonderbaby en daar zijn we ontzettend dankbaar voor”, zei ze destijds. Nu is het Negin en Maurits weer gelukt, met prachtige foto’s op het strand, maakt Negin hun kleine wonder bekend. “Our little family is growing. Your mom, dad and big brother can’t wait to meet you.” Schrijft ze erbij op Instagram. How cute!

View post on Instagram
 

Reacties op social media

Binnen no-time stroomden de felicitaties binnen onder Negin’s post. “yayyy yay ❤️❤️❤️❤️”, reageert topmodel en bestie Romee Strijd. “So happy for youuuu ❤️❤️”, schrijft Anna Nooshin. En: “Aah zo leuk! Gefeliciteerd🤍🤍🤍”, aldus Kae Sutherland, die zelf ook trots in verwachting is van haar tweede kindje.

Negin Mirsalehi

Negin is een Nederlandse influencer en ondernemer met Iraanse roots. Ze werd bekend door haar modeblog en Instagram-account, waar ze inmiddels maar liefst meer dan 7 miljoen volgers heeft. In 2015 startte ze samen met haar partner Maurits Stibbe het haarverzorgingsmerk Gisou, geïnspireerd door haar familie die al zes generaties lang bijen houdt. Gisou gebruikt honing als hoofdingrediënt en is geliefd over de hele wereld. Negin’s lokken zien er altijd glanzend uit en haar producten zijn heerlijk! Van haarolie tot haarsprays, Gisou is een hit. Voor de haarproducten met een vleugje honing van Gisou staan we in de rij. Deze heerlijke producten, van haarolie tot haarsprays, maken je lokken glanzend en gezond. Geen wonder dat Negin een van de meest invloedrijke modebloggers ter wereld is.

View post on Instagram
 

 

 

 

Beeld: Instagram: @negin_mirsalehi