Films & Series

Wil je zien! Nieuwe Nederlandse thriller verschijnt 1 november op Netflix

nederlandse-thriller-the-takeover

Het is perfect weer om lekker op de bank te ploffen en een filmpje te gaan kijken. En binnenkort komt er een gloednieuwe film op Netflix. We hebben het over de Nederlandse thriller The Takeover. Wij vertellen je alles wat je over deze film moet weten. 

The Takeover

Goed nieuws voor alle fans van spannende thrillers. Op 1 november verschijnt de nieuwe Nederlandse thriller The Takeover op Netflix. Bekende Nederlandse acteurs zoals Holly Mae Brood, Géza Weisz en Frank Lammers zullen we zien in deze film. De film gaat over Mel Bandison. Zij maakte een data lek onschadelijk bij een zelf rijdende bus. Wat zij alleen niet wist, is dat ze hiermee ook een groot internationaal crimineel netwerk platlegt. Mel’s leven staat volledig op z’n kop als er vervolgens een grote groep criminelen achter haar aan zit. Alsof dat nog niet genoeg is, duikt er ook een fake video op waar het lijkt alsof Mel een moord pleegt. Hierdoor heeft Mel niet alleen de groep criminelen in haar nek hijgen, maar ook de politie. Oei!

Lees ook:
Betaald krijgen voor het kijken van Netflix? Wat een droombaan!

Mislukte date

Mel is druk op zoek naar een oplossing voor al haar problemen, en al snel belandt ze bij Thomas Deen. Met hem had ze ooit een mislukte blind date. Ze sleurt hem mee in haar chaotische leven. Mel’s oude mentor Buddy, die in België woont, lijkt de oplossing te hebben voor haar. Ze zal terug moeten naar waar het begonnen is, de zelf rijdende bus. Dit is moeilijker dan het lijkt, omdat ze de politie en een groep criminelen achter zich aan heeft.

Bekijk hieronder alvast de spannende trailer voor The Takeover:

Watch on YouTube

Beeld: Netflix