News

Kleine spelers: zo zag het Nederlands Elftal er vroeger uit

nederlands-elftal-vroeger

Ooit waren die bekende spelers van het Nederlands Elftal, enkel jonge jochies met grote dromen. Nu spelen ze in de grootste internationale wedstrijden! Met nostalgie kijken we dan ook naar de babyfoto's van het team, die onlangs gedeeld zijn op Instagram. Herken jij alle spelers?

Het Nederlands Elftal vroeger

Kleine jongens worden groot, zo ook de spelers van het Nederlands Elftal. En wat waren zij schattig vroeger! Voordat alle spelers in hun oranje shirt op het veld stonden te schitteren, met heel Nederland kijkend naar elke kleine beweging die ze maken, waren de spelers ooit kleine jongetjes die ontzettend veel van voetballen hielden. Al is er in hun liefde naar de sport niks verandert, zijn hun gezichten nét iets anders!

De gedeelde babyfoto’s

Recentelijk zijn er babyfoto’s van enkele spelers van het Nederlands Elftal gedeeld, en het is bijzonder om te zien hoe sommigen door de jaren heen veranderd zijn, en hoe enkelen er precies hetzelfde uitzien! Op de foto’s zien we allemaal lachende jongetjes in hun geliefde voetbaltenues. Opvallend vooral is hoe sommige kenmerken al vroeg zichtbaar waren, zoals bijvoorbeeld Memphis zijn grote ogen.

Ben jij een goede fan en herken je ze allemaal? Wij hadden het bij een aantal van de foto’s nog wel een beetje lastig! Op volgorde zijn het Memphis, Dumfries, Veerman, van Dijk, Reijnders, de Ligt, Malen, Simons en Geertruida. Ook is er een special guest in een van de foto’s – op de laatste foto met Geertruida, staat namelijk ook Wijnaldum!

View post on Instagram
 

Druk bezig met het EK

Het Nederlands Elftal is zelf op het moment druk bezig met het spelen in het EK. De geliefde spelers zijn door naar de halve finale, die ze zullen moeten spelen tegen Engeland. Of ze die zullen winnen weten we pas achteraf, maar op het moment ziet het er goed uit voor de Oranje Leeuwen. Elke legende is natuurlijk ooit klein begonnen, zo ook de spelers van ons Nederlands Elftal. De gedeelde foto’s zijn een leuke terugblik op de jeugdjaren van deze bekende voetballers, en laten hun bescheiden begin zien – terwijl ze nu dus schitteren op het EK!

Benieuwd hoeveel het Nederlands Elftal verdient tijdens het EK 2024? Hier leggen we het allemaal uit!

Beeld: Instagram @tijjanireijnders