Beauty

Deze kleur nagellak gaan we echt overal zien dit voorjaar

nagellak

Het voorjaar is alweer een tijdje begonnen, maar we zien er helaas nog weinig van. Toch kan een leuk kleurtje op je nagels nooit ontbreken, dus haal alvast al je toffe lakjes uit de kast. Ook kan je gaan voor de trendy nagellak kleur voor dit voorjaar.

Nagellak kleur voorjaar

De laatste tijd zien we steeds vaker toffe nagellaktrends voorbij komen. Ook dit voorjaar is er weer een kleur die er zeker uitspringt, namelijk de frisse kleur pistache groen. Als je echt met deze trend wil meegaan, dan moet je zeker gaan rennen naar de winkel voor dit kleurtje. Veel bekende nagellak merken hebben de voorjaarskleur namelijk al in hun collectie. Met deze kleur kan je dit voorjaar echt ontzettend veel kanten op met je looks. De kleur past namelijk bij elke outfit en is ook leuk te combineren met andere pasteltinten. Helaas hebben we het zonnetje nog weinig gezien, daarom kan je alvast het zonnetje in huis halen door je nagels te lakken met het kleurtje voor het voorjaar.

Pistache groen

Nu ben je natuurlijk benieuwd welke nagellakkleur trending wordt dit voorjaar. Dit voorjaar is pistache groen helemaal de kleur. Toch zijn er misschien mensen die de kleur veel te heftig vinden. We’ve got you! Je kan namelijk ook gaan voor een klein detail van de voorjaarskleur in bijvoorbeeld je nail art. Ook kan je voor de nieuwe gellak stickers gaan, waar je echt ontzettend veel kanten mee op kan gaan. Dan doe je alsnog helemaal mee met de trendy look, maar is het niet té opvallend. Daarom kan deze nagellak kleur voor het voorjaar zeker niet ontbreken in je collectie. Inspiratie nodig? We hebben een aantal leuke nail art plaatjes voor je op een rijtje gezet.

Beeld: Pinterest