Fashion

Looking good: My Jewellery opent het eerste sieraden atelier in Den Bosch

sieraden atelier my jewelery

We houden van de sieraden van My Jewellery! De opvallende armbandjes, gouden en zilveren ringen, sprankelende kettingen en oorbellen zijn een must-have voor elke sieradenkist. Ooit gedroomd om je eigen sieraden te maken, maar kan je wel wat hulp en inspiratie gebruiken? Geen zorgen! Onze favorieten winkel My Jewellery heeft een nieuw concept geopend en we love it! Welkom in het My Jewellery Atelier!

My Jewellery

Wie kent de chique sieraden winkel nu niet? My Jewellery staat bekend om haar bijna dagelijks wisselende collectie, de scherpe prijzen, goede kwaliteit en het volgen van de laatste trends. Wist je dat je er naast kleding en accessoires ook tassen, bikini’s, leuke cadeautjes en heren sieraden kunt scoren? My Jewellery opende haar winkel in Amsterdam in de beroemde 9 straatjes (Hartenstraat 12) en dit was vanaf dag één een megasucces. Met maar liefst 27 winkels in Nederland, zes winkels in België en één winkel in Duitsland, zijn ze een van de bekendste winkels in de omgeving! En we get it! My Jewellery heeft altijd de leukste dingen en we shoppen er maar al te graag. Nu hebben we goed nieuws, waar we als grote sieradenliefhebbers en shopverslaafden maar al te gelukkig van worden. My Jewellery is namelijk een nieuw concept gestart: Het My Jewellery Atelier. Trust us, je wilt hier zeker weten een middagje spenderen!

Een nieuw concept

Wie door de Bossche Snellestraat wandelt, ziet dat My Jewellery een nieuw concept is gestart, namelijk: het My Jewellery Atelier. Schuin tegenover de (bestaande) My Jewellery winkel op het Minderbroedersplein in Den Bosch opende het atelier op 1 juni haar deuren, zo maakt My Jewellery bekend in een persbericht. Nu zijn we natuurlijk erg benieuwd wat het nieuwe concept inhoud. Het My Jewellery Atelier dient als een creatieve hotspot waar je als klant kan langs komen om heerlijk te relaxen en je eigen sieraden te creëren en te personaliseren van My Jewellery! Roze kraaltjes, gouden steentjes en gekleurde vormpjes, er is voor iedereen wat wils! Heb je toevallig nog een kapot sieraadje liggen van My Jewellery? No worries, daar is ook aan gedacht! Heb je tijdens het maken en repareren van je nieuwe of oude sieraden zin in een koffietje, dat kan ook. Naast reparaties en personalisaties is het My Jewellery Atelier voorzien van een koffiecorner, engraving en embroidery station én zullen er workshops worden gegeven.

Wees er snel bij

Heb je nog een cadeautje nodig voor je beste vriendin, schoonmoeder of voor je lieve mama? Vind jij het leuk om je eigen, unieke sieraad te maken? Dan is het nieuwe My Jewellery Atelier in Den Bosch de perfecte bestemming daarvoor! Met het openbaar vervoer ben je er zo, dus geen gedoe met parkeren. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, het My Jewellery team helpt je graag om iets moois te maken. Het is de perfecte plek om lekker bezig te zijn en iets persoonlijks te creëren dat helemaal bij jou past!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @myjewellery