Astrologie

Déze muziek past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

Danique
muziek-sterrenbeeld

Veel mensen hebben een diepe connectie met muziek en we luisteren er dan ook veel naar. Iedereen heeft een andere voorkeur van genre waar je graag naar luistert. De sterren lijken te weten welke muziek het beste bij jou past volgens je sterrenbeeld! 

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram is natuurlijk een vuurteken, daarom hebben ze ook een vurig karakter. Dit sterrenbeeld wil altijd in beweging zijn en zit vol met passie! Vandaar past het muziekgenre hard rock of heavy metal het beste bij dit sterrenbeeld. Je kan er continu op blijven springen en bewegen!

Stier (20 april – 20 mei)

Is jouw sterrenbeeld een Stier? Dan past oude muziek het beste bij jou. Dit komt omdat jij als aardeteken veel behoefte hebt aan comfort en vertrouwen. Of het nou een rock, pop of country nummer is, het maakt jou niet uit! Als de muziek voor jou maar mooie herinneringen met zich mee brengt. Vooral populaire muziek uit de jaren 70 en 80 vind jij fijn om naar te luisteren.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zitten vaak hoog in hun energie en hebben een veelzijdigheid aan kwaliteiten en karaktertrekjes. Als Tweeling houdt jij wel van een goed feestje en dan ben je het meeste te vinden in de techno-tenten. Gooi alles los en dans tot in de vroege uurtjes op techno of dance muziek!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Door het waterelement van de Kreeft zijn mensen met dit sterrenbeeld vaak gevoelig en reageren ze dan ook regelmatig vanuit emotie. Bluesmuziek en R&B kunnen, door zachte beats en mooie teksten, vaak veel emoties oproepen. Pak een zakdoekje erbij en geniet van een middagje dramatische muziek luisteren!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Net zoals de popnummers van de top 40 staat de Leeuw ook graag in het middelpunt! De populaire deuntjes en makkelijke teksten spreekt dit sterrenbeeld erg aan. Zet een nummer uit de top 40 op en iedereen zal mee zingen, dat vind jij gezellig!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Het sterrenbeeld Maagd staat voor reinheid en intelligentie. Wat is er zuiverder dan klassieke muziek? Dit genre past dus perfect bij mensen met dit sterrenbeeld. Jij hoeft niet altijd naar slappe songteksten te luisteren en kan écht geniet van mooie tonen en klanken.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Het luchtteken Weegschaal staat voor liefde en vele mooie vriendschappen. Country muziek past daarom het beste bij dit sterrenbeeld. Dit komt door de vrolijke deuntjes en teksten over familie en vrienden. Perfect voor de sociale Weegschaal dus!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen hebben geen blad voor hun mond en kunnen soms best intens overkomen. Vandaar dat het genre rap en hiphop het beste bij Schorpioen past. Vaak hebben hiphop nummers harde muziek en hele confronterende teksten. Turn up the music!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Veel Boogschutters staan bekend voor hun passie om te ontdekken en de wereld te zien. Leren van verschillende culturen vindt dit sterrenbeeld dan ook erg belangrijk. Daarom past wereldse muziek goed bij de Boogschutter. Dan bedoelen we niet Spaans of Italiaans, maar zoek het nóg verder weg. Zoals Indiase of Arabische tunes.

Lees ook:
Déze sterrenbeelden zullen veel geld uitgeven tijdens Black Friday

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jazz-muzikanten werken heel hard om de beste deuntjes te creëren voor hun luisteraars. Het is een ingewikkelde vorm van muziek en dat sluit dus erg aan op het karakter van de Steenbok. Zij zijn ook échte doorzetters, maar mogen soms wel wat minder hard zijn voor zichzelf en hun omgeving. De vrolijke en chaotische jazz muziek houdt de speelse kant van de Steenbok intact.

Waterman (20 januari – 18 februari)

De drie grootste kenmerken van een Waterman zijn: innovatie, uniekheid en rebels. Dit sterrenbeeld heeft alternatieve muziek als voorkeur en luistert hier dan ook non-stop naar! Ze willen graag uniek zijn en niet geassocieerd worden met anderen. Voornamelijk luistert de Waterman naar retro muziek uit de jaren 80.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Doordat Vissen het laatste sterrenbeeld van de dierenriem is, krijgt zij van alle tekens iets mee. Dit uit zich niet alleen in hun dromerige karakter, maar ook in hun behoefte om te ontsnappen uit de realiteit. Dit kan natuurlijk het beste met muziek! Ze hebben een brede smaak en kunnen daadwerkelijk van elk genre genieten, als er maar íets aan staat.

Beeld: Pinterest