Lifestyle

Dit zijn de 6 mooiste sauna’s van Nederland

mooiste-saunas-nederland

Sauna’s zijn nog best wel een taboe onder jonge mensen en we get that! Maar je zou het eigenlijk wel echt een keer moeten proberen. Wij hebben daarom de mooiste sauna’s van Nederland voor jou op een rijtje gezet!

1. SPA ONE Oosterhout

De SPA ONE is een sauna in het Brabantse Oosterhout, waar jij van de luxe van tien sauna’s, drie zwembaden en wellness behandelingen kunt genieten. Naast deze luxe kun je op dit complex ook heerlijk buiten tot rust komen met een lekkere snack op het terras of op een ligbedje aan het water. Kortom: logisch dat deze thuishoort in het rijtje mooiste sauna’s van Nederland!

View post on Instagram
 

 

Lees ook:
Altijd al willen badderen in glühwein? Dat kan bij deze spa

2. Spa Puur Tilburg

Het leuke aan de Spa Puur is dat je op de website al kunt aangeven of je een beginner, gevorderde of expert bent op het gebied van sauna’s. Door aan te klikken wat jij bent, kom jij bij de sauna’s uit die het beste zijn voor jouw lichaam. Zo heb je bij sauna’s voor beginners de bio sauna en deze heeft een rustgevende werking op jouw pysche, that sounds awesome zo’n mooie sauna in Nederland, right?

View post on Instagram
 

3. Fort Resort Beemster

Welke ook niet mag ontbreken in het rijtje mooiste sauna’s in Nederland, is een wellness resort in een oud fort, waar je echt helemaal tot rust komt. In deze sauna kun je kiezen voor een hoop wellness behandeling zoals hamam rituelen, face en body treatments en lekkere massages. Mocht je ver van huis komen om deze sauna te bezoeken? Geen probleem, want in het wellness centrum zit gewoon een hotel waar jij na een dagje in de watten te zijn gelegd heerlijk in slaap kunt vallen!

View post on Instagram
 

 

4. Thermae 2000 Valkenburg

De Thermea 2000 in Valkenburg mag zeker niet aan ons lijstje mooiste sauna’s in Nederland ontbreken, want lord wat is deze sauna mooi. Zo heeft de Thermae 2000, sauna’s, wellness behandelingen, een relax bioscoop, buitenzwembaden en thermale baden wat niet veel sauna’s hebben! Thermale baden bevatten water dat 40.000 jaar afgesloten is en al die tijd is beschermd tegen schadelijke invloeden. Nu denk jij waar is dat nou goed voor? Voor een heleboel, girl! Dit is namelijk goed voor een positieve invloed van jouw lichaam en geest wat we na de hele corona periode wel kunnen gebruiken en dat niet allen het werkt verlichtend voor reumapatiënten wat super fijn is!

Tip: Mocht je de Thermae 2000 in Valkenburg willen bezoeken is het slim om doordeweeks te gaan, aangezien de sauna in het weekend heel erg druk is!

View post on Instagram
 

 

5. Elysium Bleiswijk

Dev Elysium sauna in Bleiswijk heeft een hele relaxte uitstraling waar jij je zeker een dagje kunt vertoeven. Wat de sauna’s betreft is de keuze reuze en zijn er genoeg behandelingen waar je uit kunt kiezen wat super fijn is. Al met al de mooiste sauna in Nederland als je het ons vraagt!

View post on Instagram
 

 

Beeld: pinterest