News

Altijd al willen badderen in glühwein? Dat kan bij deze spa

Kerst is bijna in zicht, en we weten allemaal wat dat betekent: bijna tijd voor glühwein! Cadeautjes, lekker eten en gezelligheid horen er natuurlijk ook bij, maar het drinken van glühwein staat voor de liefhebbers zeker bovenaan het lijstje van de kerstdagen. Herkenbaar? Dan word je vast ook heel warm van het volgende nieuwtje. Er bestaat nu namelijk een spa waar niet water, maar glühwein de hoofdrol speelt.

Ja echt, je leest het goed. En waarschijnlijk zit je qua gedachten ook helemaal goed. We hebben het hier over een spa waar je jezelf daadwerkelijk onder kunt dompelen in een warm bad gevuld met wijn. Glühwein, dus. We schreven een tijdje geleden al dit artikel, waarin we vertellen dat rode wijn goed is voor je huid. Maar dat er een hele spa in het teken van rode wijn zou bestaan, dat hadden we niet durven dromen. 

Badderen in glühwein

Toch is het de realiteit. De spa heet Shrigley Hall en is te vinden in Cheshire. Je voelt ‘m al aankomen: die plaats ligt helaas niet in Nederland. Je vindt de spa in het Verenigd Koninkrijk, en dat is dus wel het enige nadeel. Toch is een bezoekje meer dan de moeite waard. En zeg eens eerlijk, iets langer in het Verenigd Koninkrijk verblijven en nóg meer leuke plekken bezoeken is geen straf. Toch?

Om je alvast een beetje warm te maken – heel toepasselijk – kun je deze video bekijken waarin het concept wordt uitgelegd. Hopen dat corona het snel weer toelaat, want dit is een gevalletje bucketlist en moet worden bezocht door liefhebbers van glühwein.

Watch on YouTube

Bron: youtube, spaseekersBeeld: IStock

Must reads 👀