News

Monica Geuze heeft rol te pakken in nieuwe bioscoopfilm

monica-geuze-rol-bioscoopfilm

Influencer Monica Geuze is een échte duizendpoot. Zo heeft ze haar eigen onderneming, staat ze regelmatig plaatjes te draaien in clubs en zien we haar ook steeds vaker verschillende programma's presenteren. En nu kan ze dus weer iets aan haar uitgebreide cv toevoegen, want Monica heeft namelijk een rol te pakken in een nieuwe bioscoopfilm.

Monica Geuze in bioscoopfilm

Onlangs deelde Monica Geuze dat ze een rol heeft te pakken in een bioscoopfilm. Ze zal namelijk een van de stemmen gaan inspreken in een nieuwe film van Paw Patrol. Deze films zijn misschien niet helemaal bedoelt voor onze doelgroep, maar voor degene die geen jongere broertjes, zusjes neefjes of nichtjes hebben, zullen we even kort uitleggen waar deze films over gaan.

Paw Patrol

De serie Paw Patrol is de afgelopen jaren enorm populair geworden bij kinderen. Zo populair zelfs, dat er inmiddels ook al meerdere films van zijn verschenen in de bioscoop. Maar waar gaat het nu eigenlijk over? Zes stoere, maar stiekem ook wel een beetje schattige, puppy’s staan samen met Ryder, hun 10-jarige leider, altijd klaar in de startblokken voor als er een noodsituatie opspeelt. Samen met Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Skye zorgt Ryder dat Adventure Bay veilig blijft en overwinnen ze samen allerlei uitdagingen die op hun pad komen.

En nu zal Monica Geuze dus een van de stemmen gaan inspreken in de nieuwste Paw Patrol-film. Haar stem zal worden gebruikt voor een karakter in de film genaamd Dolores. En dat zal haar dochtertje Zara-Lizzy helemaal geweldig vinden, want als we de filmpjes van Monica mogen geloven is ze enorm fan van de populaire serie over de puppy’s.

View post on Instagram
 

En Monica Geuze is niet de enige die een rol heeft gekregen in deze nieuwe Paw Patrol-film. Ook andere BN’ers, waaronder Edsilia Rombley, Roué Verveer, Levi van Kempen en Posy Bakkum mogen stemmen inspreken. Wil je jouw broertje, zusje, neefje of nichtje meenemen naar de bioscoop? De nieuwe Paw Patrol-film: The Mighty Movie zal vanaf 6 oktober te zien zijn op het grote doek.

Beeld: instagram: @monicageuze