Fashion

Trend-alert! Déze 5 modekleuren gaan we overal zien dit voorjaar

modekleuren-voorjaar-2023

De modekleuren voor het voorjaar van 2023 zijn eindelijk bekend, dit jaar staat helemaal in het teken van felle kleuren en vrolijkheid. Wij vertellen je alles over dé vijf modekleuren voor het voorjaar 2023.

1. Pastel groen

Eén van de nieuwste modekleuren voor van het voorjaar van 2023 is pastel groen. Het merk Fendi kwam onlangs al met het nieuws dat dit dé modekleur wordt van 2023. De pastelgroene kleur heeft een frisse en speelse uitstraling, dus perfect voor van het voorjaar. Combineer een leuke blazer of trui met bijv. een lichte jeans en een witte top, dat maakt je outfit gelijk een stuk leuker. Pastel groen gaan we echt overal zien dit voorjaar. De kleur maakt je karakter levendig en exotisch, ga jij deze kleur rocken dit voorjaar?

2. Lovely lila

We blijven toch nog even in de pastelkleuren hangen, want de vrolijke lila kleur behoort ook tot dé modekleur voor van het voorjaar van 2023. Draag een toffe blazer met een jeans en een witte top en je bent klaar voor de dag. Bij het dragen van deze kleuren val je zeker lekker op, ga daarom eens uit je comfortzone en rock deze outfit! De lila kleur zagen we al vaker voorbij komen op catwalks en social media. De kleur is daarom ook zeker niet te missen in de modekleuren van 2023.

Lees ook:
Trend-alert! Dit zijn de zomerjassen trends voor het voorjaar van 2023

3. Beautiful red

Saffraan rood is misschien wel één van de populairste modekleuren voor van het voorjaar van 2023. We zagen de kleur al vaker voorbij komen op de catwalks van Prada en Gucci, maar ook op social media is de kleur bijna niet te missen. De rode kleur komt dit voorjaar eindelijk weer terug. Met de kleur kan je eindeloos combineren en maakt je outfit ook gelijk een stuk eleganter. Ga voor een compleet rood pak of juist voor een klein detail in je accessoires, zoals schoenen of een tas. Mooi rood is niet lelijk ;-).

4. Basic white

Vaak gaan we toch weer voor de standaard kleuren, zoals zwart en wit. We geven je dan ook groot gelijk, want de basic white kleur komt weer helemaal terug dit voorjaar. Voor een feestje gaan we toch sneller voor een zwarte look, maar ook een witte outfit kan ontzettend veel elegantie uitstralen. Basic white is tenslotte ook eindeloos leuk te combineren met allemaal andere kleuren. Als je de kleur net te zomers vindt, kan je het natuurlijk ook nog combineren met een gekleurde blazer.

5. Pastel geel

Pastel kleuren zijn dus helemaal hot dit voorjaar. Zo is ook pastel geel een van de populairste voorjaarskleuren van 2023. De pasteltinten doen het nu eenmaal heel erg goed deze lente, en wij snappen helemaal waarom! Je kunt natuurlijk heel veel kanten op met de zachte kleuren. Je kunt gaan voor een toffe blazer of jas op een lichte jeans, maar ook een pastel geel pak is helemaal geweldig. Voor welke pastel kleur ga jij dit voorjaar?

Beeld: Pinterest