Films & Series

Mocro Maffia vervangt titel van nieuwe aflevering na kritiek

Mocro Maffia

De tweede aflevering van de spraakmakende serie Mocro Maffia staat alweer online op Videoland. Ook deze aflevering bestond weer uit veel heftige scenes, maar dit keer viel de kijkers ook iets anders op. De titel van de aflevering kreeg namelijk veel kritiek en deze is inmiddels dan ook vervangen.

Mocro Maffia

Het gebeurt niet vaak dat de populaire serie Mocro Maffia veel kritiek krijgt, maar dit keer was dat dus wel even anders. De tweede aflevering is namelijk onlangs op Videoland verschenen en de titel hiervan schoot bij veel fans in het verkeerde keelgat. Deze zou namelijk niet iets te ver zijn gegaan. En de makers van Mocro Maffia hebben daar inmiddels zelf ook op gereageerd.

Lees ook:
Fans opgelet: Mocro Maffia kondigt laatste seizoen aan

Ongepaste titel

Vaak worden voor de titels van afleveringen quotes uit de serie gebruikt. Dit keer was de titel van de tweede aflevering: ‘Jezus Aan Het KK Kruis’ en daar waren veel kijkers het dus niet mee eens. De makers van Mocro Maffia hebben inmiddels zelf ook gereageerd. “In een dramaserie zijn uitspraken binnen context. Door de quote als titel te gebruiken, wordt deze uit de context gehaald en geeft hij het verkeerde signaal”, is er te lezen in de Instagram Stories. “Bij nader inzien had deze titel niet gekozen moeten worden, hij is dan ook aangepast”, aldus de makers van de serie.

De nieuwe titel van de aflevering is: ‘De Koning Is Dood, Leve De Koning’. Ook dit is verwijzing naar een van de uitspraken uit de tweede aflevering. De serie werd al meerdere seizoenen aangesproken op de woordkeuze, maar deze keer sloeg de bekende serie wel echt even de plank mis. Wat vind jij van de keuze van deze titel?

Beeld: Mocro Maffia