Films & Series

Videoland deelt spannende teaser van Mocro Maffia seizoen 5

Mocro Maffia

Onlangs liet Videoland weten dat er binnenkort een vijfde seizoen komt van de populaire serie Mocro Maffia. We hoeven dus niet meer lang te wachten en Videoland deelt nu al een spannende teaser, zodat we alvast kunnen genieten van deze eerste spannende beelden.

Mocro Maffia

De veelbesproken serie Mocro Maffia heeft ondertussen al veel fans getrokken. De serie heeft inmiddels ook al vier seizoenen en eigen film over de beruchte Tatta. Veel fans waren enthousiast over de film, maar er was iets bijzonders te zien in de aftiteling van de film. Namelijk de bekendmaking dat er een vijfde seizoen van deze serie op 5 juni op Videoland verschijnt. De fans zullen dus lang meer hoeven wachten.

Lees ook:
Fans opgelet: Mocro Maffia seizoen 5 binnenkort al op Videoland

Seizoen 5

Het vervolg is dus bijna in aantocht. Ook in dit seizoen komt het verhaal van Tatta weer naar voren. We komen dan ook eindelijk te weten of Tatta met succes wraak neemt op Paus of dat het een genadeloos einde wordt voor hem, zijn broer en gezin. Tijdens de première werden de Mocro Maffia acteurs al uitgehoord over het nieuwe seizoen. Daar vertelde Robert de Hoog dat het vijfde seizoen ‘roekeloos, genadeloos en keihard wordt’. Ook de andere acteurs vertelde dat het een spannend en interessant seizoen wordt. Als we de Mocro Maffia castleden moeten geloven, dan staat er zeker een spannend seizoen te wachten.

Teaser

Het duurt dus niet lang meer voordat we kunnen genieten van het vijfde seizoen van Mocro Maffia. En om het nog spannender te maken heeft Videoland nu de spannende teaser gedeeld van het nieuwe seizoen. Er is, zoals altijd, weer veel actie, spanning en drama te zien. Wij zijn vooral heel erg benieuwd hoe het af zal gaan lopen met de beruchte Tatta. We moeten dus nog eventjes wachten tot de afleveringen echt te zien zijn op Videoland, maar je kan wel alvast genieten van de spannende teaser op YouTube.

Watch on YouTube

Beeld: Mocro Maffia

Must reads 👀