News

Temptation Island-Mitch deelt eerste foto met nieuwe lover

mitch temptation island vroeger

Een tijdje geleden lieten Iris en Mitch weten dat hun relatie tot een einde is gekomen. Mitch heeft Iris bij het laatste kampvuur zelfs nog ten huwelijk gevraagd, maar bij thuiskomst leek hij zijn hart verloren te hebben aan een andere vrouw. Op Instagram deelt de realityster nu voor het eerst een foto met zijn nieuwe lover.

Mitch van Duijkeren

Op Instagram maakte het stel de breuk bekend. “De afgelopen tijd zat ik heel erg met mezelf in de knoop”, schreef Mitch toen. Hij zat langere tijd niet lekker in zijn vel, maar wist niet goed wat de oorzaak hiervan was. “Op dat moment dacht ik wél gelukkig te zijn. Nou zijn we weer enkele weken verder en ben ik erachter gekomen, dat op dit moment ik mij niet gelukkig voel. Dat ligt niet aan Iris, maar aan mij.”

In deze Instagram-post leek het alsof ze samen hadden besloten de relatie te beëindigen, maar uiteindelijk was dit toch niet helemaal hoe de vork in de steel zat. Want een aantal dagen later kwam het nieuws naar buiten dat Mitch een slippertje heeft gemaakt. En later heeft hij dit zelf ook bevestigd.

Nieuwe lover

De geruchtenmolen heeft daarna overuren gedraaid. Eerder werd Mitch namelijk al eens met Lisa gespot, die mee heeft gedaan aan Ex on the Beach. Maar heeft Mitch zijn hart verloren aan deze dame? Dat was volgens hem niet het geval. Tegen roddelkanaal @JuiceChannel zei hij namelijk: “Dat meisje is niet tussen ons gekomen. Ja, ik heb een fout gemaakt, maar zij is niet de reden dat het uit is”.

Het was Mitch die aan de buitenwereld liet weten dat het Vera Jamila is die zijn hart heeft weten te veroveren. En dat blijkt hij nu nog maar even extra duidelijk merken, want hij deelt een romantisch kiekje op social media.

Lees ook:
Gaat Temptation Island-Miriam meedoen met dit tv-programma?

“Vandaag een paar plaatjes geschoten”, schrijft de realityster bij de foto. En op het eerste oog lijkt daar niets mis mee, maar daarna zien we dat Vera ook op deze foto’s staat. Ze krijgt een dikke kus van Mitch. “In love with these pictures”, aldus Mitch.

Beeld: temptation island