Lifestyle

Wil je hebben: Action verkoopt minimalistische witte borden

minimalistische-witte-borden-action

Action is the place to be als je leuke dingetjes voor je interieur wil scoren. Hou jij wel van een beetje van minimalistisch? Dan ga je hun nieuwe borden helemaal geweldig vinden!

Simplistisch interieur

Een minimalistisch interieur is op dit moment populairder dan ooit. En wij snappen wel waarom! Zachte kleuren en weinig drukke patroontjes laten je huis er strak en heel aesthetically pleasing uitzien. Je hebt het vast wel voorbij zien komen wanneer je je Pinterest feed opent. Het nadeel van deze stijl is echter wel dat je vaak de hoofdprijs betaalt voor deze producten. Want je weet hoe het gaat met trends; ze zijn ontzettend leuk, maar vaak onbetaalbaar. Maar nu hebben we goed nieuws. Action verkoopt namelijk minimalistische witte borden voor een spotprijsje.

Minimalistische witte borden Action

Het kan zijn dat je de minimalistische witte borden van Action al voorbij hebt zien komen. Door het prachtige ontwerp en de goedkope prijs zijn ze zelfs viral gegaan op TikTok. TikTokker @rodneymmathew1 heeft de video gedeeld, deze heeft inmiddels al ruim 16 duizend views.

View post on TikTok

Tja, wij snappen wel waarom iedereen er obsessed mee is. En het allerbeste? De borden kosten slechts €2,89 per stuk! Je kan het bord hier online bekijken, maar het is ook gewoon in de winkels verkrijgbaar.

Lees ook:
Action verkoopt handig sieradendoosje ideaal voor op vakantie

Servies

We hebben nu wel deze prachtige borden gevonden, maar het is natuurlijk wel leuk als je wat bijpassend servies erbij kan vinden. Naast wat witte schaaltjes, verkoopt Action helaas niet heel veel meer minimalistisch servies. Maar wij hebben wel een aantal tips voor je. Houd sowieso in je achterhoofd dat alles wit of gebroken wit moet zijn voor de aestethetically pleasing look. Daarnaast kan een katoenen servet geen kwaad. Ook een aantal mooie, glanzende wijnglazen zullen perfect in je vernieuwde interieur staan. Maak het af met een aantal prachtige kaarsen and you’re good to go ;).

Beeld: pinterest