Celebs

Merel Beks doet boekje open over de einddate met Thomas van der Vlugt

merel-thomas-date

Thomas van der Vlugt hebben we allemaal kunnen zien schitteren in het laatste seizoen van De Bachelor. Hij gaf zijn laatste roos uiteindelijk aan de prachtige Merel Beks. Helaas mocht het niet zo zijn. Het koppel ging door een publiekelijke break-up. In een interview deelt Merel nu openhartig haar verhaal over De Bachelor-opnames. Ze vertelt dat de einddate met Thomas niet geheel soepel verliep.

Echte gevoelens

Merel was te gast in de YouTube-serie ‘EN DAN?’ van Daelorian van der Kolk, waarin de mentale nasleep van het meedoen aan een realityprogramma centraal staat. In het eerste deel praten de twee voornamelijk over het casting proces en de opnames van De Bachelor. Hieruit blijkt dat Merel, zich eigenlijk alleen had ingeschreven voor de grap. “Het was een beetje bedoelt als grapje, maar je vindt het ook wel leuk. Ik ging nergens vanuit”, aldus Merel. Verder vertelt Merel dat ze tijdens de einddate pas écht gevoelens begon te krijgen voor Thomas. “Tijdens de 1-op-1 date begon ik hem leuk te vinden. Maar echte gevoelens kwamen pas bij de final date.”

Lees ook:
De Bachelor’s Merel haalt opnieuw uit naar ex Thomas van der Vlught

Einddate

De einddate van Thomas en Merel blijkt alleen niet geheel zonder slag of stoot te zijn verlopen. De twee gingen samen zwemmen, waarbij misschien ook wat kusjes zijn uitgewisseld. Daarna was het tijd voor deel twee van de final date, waarvoor ze drie uur samen in de auto moesten zitten. Althans, daar leek het op. “We mochten niet samen in de auto, want alles wat we qua gesprekken samen hadden, moet gefilmd worden”, deelt Merel. Na aankomst op locatie waren ze eventjes klaar met filmen, en Thomas wilde wat foto’s op zijn telefoon aan Merel laten zien. “Hij opent zijn telefoon; zijn er dus foto’s in bed met Maureen. Niet naakt of zo, maar gewoon gezellig”, vertelt Merel.

‘Flabbergasted’

“Op dat moment riep de productie mij, en ik storm weg […] Ik was flabbergasted.” Merel geeft vervolgens aan bij de productie dat ze even niet meer weet wat ze moet doen. Ze mocht tóch even met Thomas gaan praten, off-camera. Thomas zag gelukkig in dat het niet fijn voor haar was, maar geeft ook aan dat het onderdeel is van het programma. “Maar dat betekent niet dat ik het hoeft te zien. Zo werkt het niet”, reageerde Merel hierop.

Alle ervaringen van Merel horen? Bekijk dan de video hier onder. Goed nieuws, vandaag verschijnt deel 2 met waarschijnlijk nog meer juicy details over Merel en Thomas.

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @merelbeks

Must reads 👀