Love

4 voordelen van daten met een jongere man

daten-jongere-man

Daten met een oudere jongen wordt in onze samenleving als normaal gezien. Hierdoor wordt er vaak een stigma op geplakt wanneer het meisje juist ouder is. Maar dat stigma kunnen we met deze 4 voordelen voor eeuwig verbannen. Dit is namelijk waarom wij meiden beter kunnen daten met een jongere man.

Daten met een jongere man

Wanneer jij zelf een relatie hebt met een jongere man heb je vast al weleens de volgende benamingen gehoord: cougar en toyboy. Het komt namelijk niet minder voor dat een vrouw met een jongere man aan haar arm loopt. Zowel de vrouw als de man krijgen vaak meteen een stempel opgedrukt. Als vrouw ben je zogenaamd een cougar en als man kan je bestempeld worden als toyboy. Allemaal stigmatiserende benamingen voor een relatie van een vrouw met een jongere man. Wij zijn van mening dat je er zelf achter moet komen waar jij op valt. Onderwerpen als leeftijd, uiterlijk, afkomst of lifestyle zouden voor anderen niks uit moeten maken, alleen voor jezelf. Zo zijn er ondanks de stigmatiseringen 4 voordelen te benoemen voor het daten met een jongere man.

1. Positiviteit

Jongere mannen staan vaak nog super energiek en positief in het leven. Door te daten met zo’n positieveling krijg jij ook lekker veel energie en zal je hetzelfde in het leven gaan staan. Die jongere date van jou zal je daarnaast uitdagen het maximale uit jezelf te halen, omdat hij dit in zijn eigen leven ook doet. Opgeven kent hij niet! Jij binnenkort dus ook niet meer.

2. Goud eerlijk

Jonge mannen zijn absoluut niet bang om hun mening te geven en nemen hierdoor geen blad voor de mond. Ze zeggen waar het op staat, wat eigenlijk heel fijn is. Je weet waar je aan toe bent met hem. Ondanks deze eerlijkheid zijn jonge mannen vaak meer open minded en minder kritisch dan oudere mannen. Je kunt volledig jezelf zijn, want hij accepteert je op alle manieren!

3. In shape blijven

Een jonge man heeft nog heel veel conditie waardoor ze nog genoeg energie hebben om in shape te blijven. Daarnaast is het nou eenmaal zo dat jonge mannen meer moeite doen om in shape te blijven dan oudere mannen. Waar dat aan ligt? Dat weten we eigenlijk niet. Waarschijnlijk omdat ze op een jongere leeftijd meer waarde hechten aan hun uiterlijk dan op een latere leeftijd. Door de vele energie en het belang van een verzorgd uiterlijk zijn ze bereid meer tijd te investeren in een gezonde levensstijl.

Lees ook:
Zo vaak hebben gelukkige koppels ruzie per week

4. Tussen de lakens

‘Op een oude fiets moet je het leren’ is een uitspraak die we allemaal wel kennen. Ze zeggen vaak dat een avontuurtje tussen de lakens het beste is met een oudere man, omdat die al wat ervaring heeft. Maar zoals we al eerder hebben gezegd hebben jonge mannen een stuk meer energie. Waardoor ze vaak dominanter zijn in bed. Een ding is zeker: ze hebben genoeg energie om jou alle aandacht te geven die je nodig hebt.

Beeld: Gossip Girl