News

Megan Desaever onthult interessant detail over relatie met Joey

megan joey over relatiestatus

We zagen eerder al dat Megan en Joey van Ex on the Beach samen op vakantie zijn geweest. Op Instagram deelde Megan een aantal schattige kiekjes samen met Joey, maar het was nog niet duidelijk of de twee een relatie hadden. In een interview met Realitea vertellen de twee meer over hun relatiestatus en onthult Megan ook een interessant detail over haar relatie met Joey.

Megan & Joey

In de derde aflevering van Ex on the Beach maakte Megan haar entree in de villa. Zij kwam het strand opgelopen voor haar ex Dylan, maar het was niet bepaald goed geëindigd tussen de twee. En dat was ook al vrij snel duidelijk. Ondanks alle drama mocht Megan op date met Joey en dat beviel de brunette wel. Helaas sloeg de gezelligheid al snel om naar een heftige ruzie, omdat Megan het ook erg gezellig had gehad in de villa met Marc Junior. Maar uiteindelijk belandde ze toch weer in bed bij Joey.

In de nieuwste aflevering van Ex on the Beach was ook te zien dat Joey door de nieuwe ex naar huis werd gestuurd. Megan hoefde er niet lang over na te denken en ging direct met hem mee. De twee zijn na het programma zelfs samen op vakantie geweest naar Egypte en van deze vakantie heeft Megan een aantal leuke kiekjes gedeeld op haar Instagram. Toch was het nog niet helemaal duidelijk of de twee echt samen waren, maar in een interview met Fawry bij Realitea vertellen zij meer over hun huidige relatiestatus.

Lees ook: 
Lesley Versprille heeft kritiek op nieuwe seizoen Ex on the Beach

Relatiestatus

In een interview met Fawry vertellen Megan en Joey wat er precies allemaal is gebeurd. “Ik ben weggestuurd en Megan is toen ook vertrokken, omdat ze niet zonder mij wilde blijven”, vertelde Joey. “Ik heb zelfs m’n vlucht laten wijzigen naar Eindhoven”, vult Megan aan. Joey had nog nooit eerder een meisje mee naar huis genomen, omdat hij nog bij zijn ouders woont. Het was dus wel duidelijk dat de twee elkaar echt leuk vonden.

Helaas namen de twee na een paar weken al snel een break en kreeg Megan toen een relatie met Dennis Roos. “De break is echt mijn schuld en ik heb daar ook heel veel spijt van gehad”, vertelt Megan. Als Fawry vraagt of Megan is vreemdgegaan, dan ontkent ze dit niet. Ze was zelfs voor kort even verloofd met Dennis, maar deze verloving heeft niet lang geduurd. Joey was dan ook erg kwaad en heeft Megan vervolgens drie maanden lang genegeerd. Uiteindelijk zijn de twee weer herenigd op een feestje van EOTB-deelnemer Jonna, hebben ze nog een tijdje afgesproken en zijn ze daarna dus op vakantie gegaan. Het is dus nu wel duidelijk dat het officieel aan is. We wensen de twee tortelduifjes veel geluk toe in de toekomst.

View post on Instagram
 

Beeld: Ex On The Beach: Double Dutch