Celebs

Megan Desaever gaat meedoen met dít realityprogramma

Het roddelkanaal RealityFBI had het al bijna een half jaar geleden voorspeld, maar nu is het dan eindelijk bevestigd. Megan Desaever maakt een comeback en gaat met dít realityprogramma mee doen.

Megan Desaever

Herinner jij haar nog? We hebben Megan Desaever leren kennen tijdens haar deelname aan Temptation Island in 2018. In de afgelopen paar jaar is ze een heleboel veranderd en heeft ze ook een groot bereik op Instagram gekregen. Ze deed samen met haar toenmalige vriend Kevin mee aan het programma. Zij gingen de uitdaging aan, maar hebben de ultieme relatietest niet weten te overleven. Megan ging er vandoor met verleider Joshua. Dit was van korte duur, maar heeft wel voor veel spanning en sensatie in het programma gezorgd. Daarna heeft de beauty nog openlijk gedate met Ex on the Beach-Dennis Roos, maar inmiddels is dat fiasco ook in de soep gelopen. Haar deelname heeft Megan in één klap bekend gemaakt en ze kan hier nu royaal van leven. Ze is veel in Dubai te vinden en leidt een luxueus leventje. Om deze lifestyle te behouden moet er natuurlijk wel geld in het laatje blijven komen. Megan Desaever gaat een comeback maken en doet mee met dit populaire realityprogramma.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dennis Roos openhartig over verloving Megan Desaever

Realityprogramma

Het roddelkanaal RealityFBI had het al een hele tijd geleden voorspeld, maar nu is het dan écht bevestigd. In een promovideo voor het nieuwe seizoen Ex on the Beach: Double Dutch zien we een bekend gezicht voorbij komen. Realityster Megan Desaever komt als ex terug in dit realityprogramma. Hoe leuk is dat?! Het is inmiddels alweer een aantal jaar geleden dat we de beauty op televisie hebben gezien, dus wij zijn enorm benieuwd hoe ze is veranderd. Haar looks zijn overduidelijk anders dan tijdens Temptation, maar zou haar innerlijk ook veranderd zijn? Wij hopen natuurlijk op veel drama en wij denken dat zij daar wel voor kan zorgen 😉

Vanaf 14 mei 2023 kunnen we iedere zondag om 22:00 op MTV genieten van een nieuwe juicy aflevering. Wij zijn er helemaal klaar voor, jij ook?

Beeld: instagram @desaevermegan__

Must reads 👀