News

Megan Desaever openhartig over cosmetische ingrepen: ‘Krijg ik gesponsord’

megan desaever relatie

Het is vandaag de dag helemaal geen schande meer om hier en daar wat aan jezelf te laten sleutelen. Ook Megan Desaever, die we kunnen kennen van haar deelname aan Temptation Island en Ex on the Beach, heeft al een aantal keer wat aan zichzelf laten veranderen en is hier ook heel open over. Maar hoeveel kost zo'n cosmetische ingreep eigenlijk? Daar geeft Megan nu antwoord op.

Megan Desaever in Temptation Island

We kennen Megan Desaever natuurlijk allemaal door haar deelname aan Temptation Island. Ze ging toen met haar toenmalige vriend Kevin de ultieme relatietest aan, maar overleefde deze helaas niet. Kevin maakte namelijk nogal wat opmerkelijke opmerkingen over Megan zoals: “De kaas komt uit haar oren.” Ook werd Megan verliefd op verleider Joshua en is ze toen met hem vreemdgegaan, waarna Kevin hetzelfde deed met zijn Temptation Chloë. De twee gingen dus niet als koppel samen naar huis, maar hebben we Megan wel nog een keer op televisie gezien in het nieuwste seizoen van Ex on the Beach. Daar werd ze namelijk verliefd op Joey en zijn ze inmiddels officieel samen. Cute!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Megan Desaever onthult interessant detail over relatie met Joey

Openhartig over cosmetische ingrepen

Maar als je het seizoen van Temptation Island met Megan en Kevin hebt gekeken, dan weet je vast nog wel dat Megan er toen iets ander uitzag dan nu. Ze heeft de schaar in haar haren gezet, heeft flink wat laten sleutelen aan haar voorgevel en heeft ook nieuwe lippen en een nieuw gebit. En cosmetische ingrepen zijn niet bepaald goedkoop, dus we zijn benieuwd hoeveel Megan Desaever hiervoor heeft betaald. In een interview met Parra vertelt ze hier openhartig over.

“Ik krijg heel veel gesponsord, dus de eerste operatie om mijn cupmaat te vergroten werd gesponsord”, laat ze weten. “Mijn tanden heb ik gesponsord gekregen en mijn lippen ook. En eh… mijn haar ook.” Ook is de realityster daarna nog eens onder het mes geweest voor een grote cupmaat. “Daar heb ik iets van 6000 euro voor betaald, omdat ik het gewoon bij de allerbeste kliniek wilde doen. Dat is dan wel echt het enige wat ik zelf betaald heb”, vertelt ze eerlijk.

View post on TikTok

Beeld: instagram: @desaevermegan__