News

Heeft Megan Desaever Joey ingeruild voor deze EOTB-deelnemer?

megan-desaever

We hoeven je vast niet meer te vertellen wie Megan Desaever is. De brunette is de afgelopen maanden namelijk veel in het nieuws geweest over haar belasting rel, haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch en ook haar liefdesleven werd onder de loep genomen. En dit keer waren er weer wat verschuivingen, want het lijkt erop dat Megan Joey heeft ingeruild voor deze EOTB-deelnemer.

Megan Desaever

Tijdens haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch had Megan Desaever, die ook eerder mee heeft gedaan aan Temptation Island, al snel een klik met de knappe single Joey. Niet lang nadat dit op televisie te zien was voor de kijkers thuis, deelden ze een aantal schattige foto’s waarmee ze hun relatie Instagram official maakte. Maar het lijkt nu toch niet meer zo koek en ei tussen de twee.

Break-up

In de reünieaflevering van Ex on the Beach: Double Dutch liet Megan nog weten dat ze zelfs een liefdes tattoo heeft laten zetten om haar liefde aan Joey te bewijzen. Het leek dus behoorlijk serieus tussen de twee, maar het lijkt erop alsof Megan Joey nu heeft ingeruild voor een andere deelnemer van Ex on the Beach.

Eerder liet Joey in een livestream op Instagram al weten dat hij het niet eens was met de keuzes van zijn ex. “Je gaat me niet vertellen dat je naar Chersonisos gaat om te ontspannen als het niet zo lekker loopt.”

Lees ook:
Zien: Rick van Ex on the Beach heeft een nieuwe lover

Het was juicekanaal @Reality_FBI die als eerste wist met wie Megan daar op vakantie was. Het was namelijk haar Ex on the Beach collega Marc-Junior. “Megan vermaakt zich al twee dagen lang met Marc-Junior”, schreven ze in hun Instagram Stories. En nu heeft Megan het ook zelf bevestigd op TikTok. “No caption needed”, schrijft ze bij de TikTok. Op de video is te zien hoe ze zich samen vermaken in de zee en elkaar nog even een flinke kus geven.

View post on TikTok

Beeld: instagram

Must reads 👀