Celebs

Heftig: Megan Desaever zorgt voor veel drama in Ex On The Beach

megan-desaever

De eerste drie afleveringen van Ex On The Beach staan alweer online, maar het seizoen is tot nu toe alles behalve saai. Het wordt ook steeds drukker in de villa en afgelopen zondag zagen we een oude bekende het water uitlopen. Niemand minder dan Megan Desaever kwam het strand op om haar ex Dylan te verrassen en de brunette zorgt al snel voor veel drama in de villa.

Ex On The Beach: Double Dutch

Afgelopen zondag hebben we weer kunnen genieten van een gloednieuwe aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch. De singles hadden er weer alles aan gedaan om met een enorme kater wakker te worden en waren weer klaar voor een nieuwe dag vol jaloezie, lust en drama. Het duurde niet lang voordat de Tablet of Terror afging. Het waren dit keer Joey, Dylan en Maxime die op het strand werden verwacht. Joey maakte zich heel erg druk dat het een van zijn exen zou zijn, maar gelukkig voor hem was het de ex van Dylan. Het was namelijk niemand minder dan Megan Desaever die de zee uit kwam lopen. En de brunette zorgde al gelijk voor een hoop drama.

Megan Desaever

Megan Desaever maakte haar entree in de derde aflevering van Ex On The Beach en kwam blijkbaar voor lust en een hoop drama. Toen ze de zee uitgelopen kwam, gaf ze al direct aan dat zij voor haar vertrek nog met de neef van Dylan heeft geslapen. Dylan en Megan zijn ongeveer een jaar samen geweest voordat Megan hem had bedrogen in Dubai. “Daardoor is de relatie bergafwaarts gegaan”, legt ze uit.

Lees ook: 
Ellen van Ex on the Beach deelt goed nieuws op Instagram

Temptation Island

Megan is voor de meeste kijkers geen onbekende en ook de mannen in de villa weten direct wie ze is. Zij heeft namelijk al eens eerder meegedaan met het programma Temptation Island samen met haar toenmalige vriend Kevin. Helaas heeft deze relatie geen stand gehouden, want zij ging de mist in met verleider Joshua. Ook is Megan de afgelopen tijd veel in de media geweest, omdat zij ten huwelijk was gevraagd door realityster Dennis Roos. Na vijf weken daten ging hij al op één knie voor Megan, maar de verloving was na een week alweer voorbij. Zal Megan haar ware liefde in Ex On The Beach tegenkomen?

Beeld: Instagram: @desaevermegan__