Food

Geen koude frietjes meer! McDonald’s medewerkers delen 7 geweldige hacks

mcdonalds-hacks

Onze ultieme guilty pleasure is en blijft de McDonald’s. Hoewel het ene bezoek lekkerder is dan de andere, blijven we terugkomen. Echter delen McDonald’s medewerkers 7 fantastische hacks om altijd het beste uit ieder Mac bezoek te halen! Met deze McDonald’s hacks is jouw bezoekje altijd een 10/10.

1. Altijd een McFlurry

McDonald’s medewerkers hebben al hun ‘geheimen’ gedeeld. Omdat wij de moeilijkste niet zijn delen wij deze zeven fantastische hacks met jullie om ieder bezoekje aan de Mac naar een hoger niveau te tillen. Zo weten we dat je altijd voor een McFlurry moet gaan. Werknemers hebben verteld dat je bij een McFlurry het meeste ijs krijgt voor de laagste prijs (in verhouding). Daarnaast doen medewerkers er vaak meer in dan eigenlijk de bedoeling is. A win is a win!

2. Verse maaltijd

Een bezoekje aan de Mac kan soms tegenvallen omdat we koud en sompig eten voorgeschoteld krijgen. Denk dan aan slappe frietjes en een burger die er al veel te lang stond. Jammer. Om dit probleem op te lossen moeten we blijkbaar gewoon vragen of ons eten vers gemaakt kan worden. Werknemers hebben verklapt dat zij dit verplicht moeten doen als klanten hier netjes om vragen.

3. Frietjes zonder zout

Een andere lifehack om verse frietjes te krijgen is ze zonder zout te bestellen. De McDonald’s medewerkers vertelden dat als er een zoutloos frietje wordt besteld, ze deze vers bakken. Wanneer jij je verse zoutloze patatjes hebt gekregen moet je alleen nog even naar de servetjes en bestek hoek lopen, daar zakjes zout pakken, et voilà. Versgebakken frietjes met zout.

4. Ga juist laat of heel vroeg

De keuken van de Mac wordt volgens medewerkers altijd ‘s nachts schoongemaakt. Daardoor is er vaak niet veel eten in de keuken aanwezig en maken ze ‘s nachts of ‘s morgens vroeg de bestellingen vers klaar. Een koude burger zal je ‘s nachts dus niet krijgen. Het perfecte moment om een bestelling te plaatsen dus.

5. Ga voor de McDrive

Wist je dat er bij iedere McDrive-klant wordt getimed hoelang het duurt voordat hij of zij de bestelling krijgt? McDrive-klanten worden namelijk zo snel mogelijk geholpen. Sneller dan in het restaurant. Als je dus echt niet langer kan wachten op je bestelling moet je kiezen voor de McDrive.

6. Lopend door de McDrive

Hoewel het tegenstrijdig klinkt, mag je in verschillende situaties wandelend door de McDrive. McDonald’s medewerkers zijn namelijk verplicht om lopende klanten te weigeren wanneer het restaurant nog open is, maar wanneer het restaurant dicht is niet. Er zijn filialen waar het restaurant eerder sluit dan de McDrive. Vanaf dat moment is ieder voortuig toegestaan en mag je dus ook gewoon met de benenwagen.

Lees ook:
Wil je proeven! Zo maak je loempia frikandellen uit de Airfryer

7. Coffee Shake

Hoewel de Frappuccino overheerlijk is, smaakt deze niet naar echte koffie. In Amerika hebben medewerkers daar een oplossing voor bedacht: de espresso-shake. Je bestelt voortaan een vanille of chocolade milkshake en een espresso. De espresso gooi je in je milkshake, even roeren en je hebt je eigen cafeïne shake gemaakt. Jammie!

Beeld: pinterest