Food

Yummy! McDonald’s loaded fries gaan viral op TikTok

mcdonals-loaded-fries-tiktok

Helaas kunnen wij in Nederland (nog) geen loaded fries bij de McDonald's bestellen, maar op TikTok gaat er een recept waarmee je het makkelijk zelf kunt maken. Je hebt er wat fantasie voor nodig, maar de gebruikers van de app zijn er weg van!

McDonald’s loaded fries

TikTok is TikTok niet als er niet weer een bijzonder (en lekker) recept viral gaat op de app! Elke gebruiker heeft het nu over de zelf samengestelde McDonald’s loaded fries. Helaas is het nog maar afwachten of we in Nederland de originele loaded fries van de fastfoodketen op het menu krijgen. In Australië en Zuid-Afrika hebben ze deze overheerlijke side dish al. Daar worden ze geserveerd met gravy-saus of chili saus.

Totdat dit gerecht op de Nederlandse menukaart staat, moeten we voor nu nog maar even het heft in eigen handen nemen! TikTokker Isabel legt het ons stap voor stap uit.

Lees ook:
Dit TikTok recept met avocado en geraspt ei gaat viral en wil je maken

TikTok recept

Als we Isabel mogen geloven, is het een heerlijke toevoeging aan je normale grote friet met saus. Ze legt uit dat je voor de McDonald’s loaded fries een grote friet nodig hebt en een cheeseburger, kip naar keuze en twee sausjes naar keuze. Zij heeft ervoor gekozen om zoetzuresaus te mixen met de populaire frietsaus. Mhh, zal dit wel smaken? Ze scheurt alle ingrediënten in stukjes en schud het in een plastic bakje door elkaar. Vervolgens eet ze de onder saus gedompelde frietjes met een vorkje.

Wij zijn wel enorm benieuwd en gaan dit zeker de volgende keer in de McDrive proberen! Jij ook? Of ben je niet helemaal overtuigd van de zelfgemaakte McDonald’s loaded fries en wil je iets anders proberen dan deze TikTok trend? Dat kan! Lees hier hoe je verrukkelijke loaded fries thuis vers kan maken.

View post on TikTok

Beeld: pinterest