News

Maris over Temptation: ‘Deze deelnemer gaat zwichten voor verleiding’

maris temptation island

In de nieuwste aflevering van Drama Island zagen we dat Maris te gast was. De blondine heeft het vorige seizoen van Temptation Island meegedaan met haar partner Ivo. Het koppel heeft het avontuur overleefd en zijn nog steeds dolgelukkig samen. Ondanks dat zij beide geen misstap hebben begaan, denkt Maris wel dat deze deelnemer gaat zwichten voor de verleiding in het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Maris & Ivo

Maris deed samen met Ivo mee aan het vorige seizoen van Temptation Island. Het koppel ging de ultieme relatietest aan en hoopte hier samen sterker uit te komen. We hebben in het vorige seizoen kunnen zien hoe Ivo direct in de ban was van single Esmé. Ze hadden een bijzondere klik en Ivo noemde haar zelfs ‘de vrouwelijke versie’ van zichzelf. Ivo had totaal geen interesse in de andere vrijgezelle dames en was alleen maar bij Esmé te vinden. Tijdens hun gesprekken kwam het onderwerp ‘open relatie’ ook vaak ter spraken.

Jari

Ook Maris had een duidelijke temptation en was veel te zien met Jari. Voor Maris was Jari slechts pure vriendschap en dat is ook altijd zo gebleven, vertelt ze. Toch was het voor haar een enorme shock toen Ivo vroeg of ze de dreamdate met zijn drieën mochten gaan doen. Dit zou betekenen dat hij, Maris en single Esmé samen deze 24 uur zouden spenderen met elkaar. Maris gaf tijdens het interview bij Drama Island aan dat zij zich voor het eerst boos voelde. Ondanks alle drama zijn Maris en Ivo er toch samen uitgekomen. Zij zijn nog steeds dolgelukkig samen en zijn nu in totaal tien jaar bij elkaar. Awh!

Lees ook: 
Temptation-Shanta reageert op roddels over haar en single Ali

Nieuwe seizoen

Presentatoren Yaël en Sanne waren natuurlijk ook erg benieuwd wat Maris vindt van het nieuwe seizoen van Temptation Island. Maris geeft aan dat zij het ‘een beetje saai vindt’. Doordat ze het avontuur zelf mee heeft gemaakt, begrijpt ze wel de emoties van de dames en leeft ze met ze mee. Toch voorspelt zij dat Mitch, de vriend van Iris, zal gaan zwichten voor de verleiding. Maris vertelt dat hij te beïnvloedbaar lijkt voor de single dames in de villa. Gelukkig staat er morgen weer een nieuwe aflevering voor ons klaar en kunnen we weer genieten van een hoop dates en verleiding.

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @marismarshmallow

Must reads 👀