News

Marian van B&B Vol Liefde adopteert een nieuw hondje

marian-bb-vol-liefde

Er was afgelopen weer verdrietig nieuws voor B&B Vol Liefde-kandidaat Marian Trotter. Ze liet op Instagram namelijk weten dat haar hondje Amy op dinsdag is overleden, nadat ze nog is geopereerd aan haar hart in Parijs. Maar gelukkig deelt Marian ook goed nieuws, want ze heeft een nieuw hondje geadopteerd.

Marian in B&B Vol Liefde

In de prachtige Algarve kreeg Marian Trotter meerdere mannen op bezoek voor het programma B&B Vol Liefde. Ze hoopte dat een van deze mannen de ware zou zijn voor haar. Veel kijkers dachten dat ze zou eindigen met kijkcijferhit Olof, maar helaas werd het niet meer dan vriendschap. En ook Ed raakte bij Marian in de friendzone. Het was geen succesverhaal voor de B&B-eigenaresse, maar gelukkig had ze al die tijd wel nog haar chihuahua Amy aan haar zijde, waar ze veel liefde van kreeg.

Chihuahua Amy overleden

Maar helaas deelde Marian onlangs verdrietig nieuws. Haar chihuahua had namelijk ernstige hartproblemen. Daarom heeft Marian toen gelijk de beste artsen in de Franse hoofdstad Parijs geraadpleegd over wat ze het beste kon doen. “Ik heb geen moment getwijfeld. Ik heb alles over voor dat hondje”, liet ze onlangs weten in een interview met De Telegraaf.

Er heeft toen een zware openhartoperatie plaatsgevonden, die het leven van Amy zou moeten redden, maar helaas heeft het hondje dit niet overleefd. “De operatie was wel gelukt. Ze had een pacemaker gekregen, maar toen ze van alle apparaten werd gehaald bleek dat haar hartspier veel te veel was uitgerekt. Helaas is ze daarna overleden.”

View post on Instagram
 

Hond adopteren

Er was dus veel aandacht in de media voor het overleden hondje van Marian. En dat zag ook een vrouw die haar viervoeter graag wilde aanbieden aan Marian. Het hondje is twee jaar oud en de B&B Vol Liefde-kandidaat mag haar dus adopteren. “Daar ben ik nu de hele tijd mee aan het bellen”, laat Marian weten. “Het hondje lijkt heel erg op Amy. Alles klopt aan haar. Ze wordt morgen gebracht en dan komt ze een weekje logeren om te kijken hoe het gaat.” Wij hopen dat Marian net zoveel liefde zal krijgen van haar nieuwe hond als van Amy. Veel geluk!

Beeld: b&b vol liefde